Glas Javnosti

NEMA LEPTIRIĆA U STOMAKU! A ovo je pravi i jedini lek za vašu ljubavnu vezu

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Jednom kada upoznate svog partnera u potpunosti,počnete da se osećate kao da je magija nestala. To je signal da treba da razmrdate stvari.

Kada nam postane skroz prijatno sa partnerom, može doći do monotonije. Nakon ove tačke, veza može izgledati kao rutina i tada je vreme da začinite svoj odnos. Evo nekoliko načina da vam u vezi bude bolje:

 

Nazad na početak

Prisetite se kako je vaša veza počela. Razmislite o svim stvarima koje ste voleli da radite zajedno i svim mestima na kojima ste napravili prve uspomene, i vratite se tome. Podsetite sebe i svog partnera zašto ste uopšte otpočeli zajedničku priču i setite se one iskre sa početka. Obnovite aktivnosti koje ste nekada toliko voleli.

Izađite iz grada

Lako je izgubiti se negde između posla, obaveza, rokova i planova. Parovi uđu u kolotečinu i trudeći se da se izbore sa dnevnim obavezama, zaborave da posvete posebnu pažnju jedno drugom.

Zato je vikend van grada sjajna opcija. Ne morate preterano planirati, nije potrebno mnogo novca i cela organizacija je prilično jednostavna. Bez interneta, poslovnih poziva i rokova, imaćete neko vreme samo jedno za drugo. Šetnja mirnim predelom i razgovor o stvarima koje oboje volite i koje vas pokreću, mogu da naprave veliku razliku u odnosu.

Uvedite obavezan romantični sastanak

Redovni sastanci trebalo bi da budu obavezna praksa. Svi mi imamo drugačiji pogled na to kako izgleda sastanak. Da li će to biti čaša vina, šetnja, večera, bioskop ili pozorište – zavisi od vas. Jedino pravilo je da taj sastanak mora biti jednom nedeljno. Sigurno možete izdvojiti dva sata nedeljno i provesti kvalitetno vreme zajedno, na nekom posebnom mestu.

Iznenađenja

Iznenadite svog partnera mini-piknikom ili posebno spremljenom večerom. Pogotovo kada druga strana to najmanje očekuje. Najvažnije je preseći monotoniju nekim iznenadnim gestom koji ne praktikujete svakog dana. Uz to, priprema iznenađenja sa sobom nosi posebnu dozu adrenalina, koji će pomoći da izađete iz ćorsokaka i doživite novu vrstu radosti, nakon dužeg vremena.

Menjajte rutine na sve moguće načine

Ako odlučite da uvede novinu u svoj odnos i dogovorite se da svake srede idete u bioskop, ta praksa će nakon mesec dana postati rutina i biće potrebna zamena. Isto je i sa seksualnim odnosima, sve što radite duži vremenski period, postaje očekivano i dosadno. Istražujte sopstvene i partnerove želje i fantazije, i u skladu sa tim isprobavajte nove stvari, piše Zadovoljna.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP