Glas Javnosti

NA NJIH ŽENE OTKIDAJU! Svi razlozi zbog kojih su baš ovakvi muškarci NAJPRIVLAČNIJI (VIDEO)

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Visoki muškarci su najprivlačniji, muškarci obučeni u crno mame ženske poglede, muzikalni muškarci koji sviraju gitaru su definitivno osvajači ženskih srca.


Istraživači konstantno traže muške osobine koje su privlačne ženama, pa je muški magazin Mens Health odlučio da sva ta otkrića objedini u jedan članak i kreira profil muškarca koji je ogroman magnet za žene, koji je nazvan alfa mužjak.

Pogledajte šta sve ima muškarac koji bi mogao da osvoji svako žensko srce:

Visok nivo testosterona i jak imunitet. Ženama su privlačni muškarci čiji je nivo testosterona visok i pri tom imaju jak imunitet, obzirom da ga te dve stvari povezuju sa plodnošću.

Puštena brada. Totalno glatko i izbrijano lice nikako nije u prednosti  za osvajanje žena, u odnosu na puštenu bradu. Zapravo, žene kažu kako su najprivlačniji muškarci sa onom bradom od nekoliko dana.

Duboki bariton.

Muškarci sa dubokim glasom bez pogovora bude zanimanje kod žena.. Ne kaže se džabe da pesme Beri Vajta na žene deluju kao afrodizijak.

Kolonjska voda ili parfem.

Muškarci koji koriste kolonjsku vodu imaju više samopouzdanja od onih koji ne koriste. Istraživanja su pokazala da žene za privlačnije smatraju muškarce koji mirišu, bilo da se radi o parfemu ili kolonjskoj vodi.

Veliki mišići. Žene vole mišićave, a fit muškarce. Muški mišići su pravi magnet za žene, pogotovo one koje traže samo zabavu, pa je istina  da upravo svaki mišićavko ima najveći broj partnerki.

Brz sportski automobil. Da, da, koliko god se mi opirale, ovo kažu istraživanja. Dakle, žene preferiraju muškarce sa brzim i moćnim autom, ali samo ako su potrazi za avanturom. S druge strane, recimo, žene koje su zainteresovane za brak, ne padaju na skup i moćan prevoz.

Čvrsto rukovanje. Jak stisak znači samouverenost. Muškarci koji se nežno rukuju, žene smatraju za stidljive ili prosto rečeno mlakonje.

Penis prosečne veličine. Žene ne žude za velikim polnim organom kod partnera. Ekstremno dug polni organ neprivlačan je za većinu žena.

Visina. U poredjenju sa visokim, niski muškarci treba mnogo više da se potrude da osvoje ženu.

Cveće. Muškarci koji poklanjaju cveće ostvaljaju jako dobar utisak na žene. Opet istraživanja, su pokazala da cveće istopi žensko srce toliko da će baš tog muškarca pored svih ostalih smatrati za najprivlačnijeg u prostoriji.

Gitara. Žene obožavaju muškarce koji sviraju i pevaju za njih. Momci koji sviraju gitaru oduvek izazivaju ženske uzdahe.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR