Glas Javnosti

Odvratan prizor u školi: Učenici legli na pod i ližu jedni drugima stopala (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Video je za samo 24 sata sakupio skoro 50 miliona pregleda na društvenim mrežama

Snimak đaka koji sisaju i ližu prste na nogama jedni drugima na školskom događaju postao je viralan na društvenim mrežama, a pomenuta škola iz Oklahome je pod istragom zbog uznemirujućih scena.

Uznemirujući snimak prikazuje barem četiri učenika iz Deer Creek srednje škole kako leže na stomaku u dvorani, žestoko ližući puter od kikirikija sa bosih nogu svojih vršnjaka.
"On ih proždire!" može se čuti kako jedan učenik govori, dok drugi navijaju u pozadini, a voditelj moderira bizarno takmičenje.
Video je za samo 24 sata sakupio skoro 50 miliona pregleda na društvenim mrežama - što je dovelo do formalne istrage od strane Državnog ministarstva obrazovanja Oklahome.


"Ovo je odvratno. Čistimo ovu prljavštinu u školama Oklahome. Naše ministarstvo sprovodi istragu", izjavio je Ryan Walters na X.

Video je snimljen u četvrtak na skupu "Clash of Classes", koji je bio deo nedeljnog prikupljanja sredstava za lokalnu kafeteriju koja zapošljava osobe sa posebnim potrebama. Učenici od 9. do 12. razreda dobrovoljno su se prijavili da učestvuju u raznim takmičenjima koja su organizovana tokom Nedelje čudesnog prikupljanja sredstava, na kojima su njihovi vršnjaci plaćali ulaznice - uključujući i turnir sisajućih prstiju.

Administracija je prvobitno pohvalila svoje učenike za učešće u Nedelji čudesnog prikupljanja sredstava, tokom koje je prikupljeno 152.830,38 dolara - ali kasnije se izvinila svom učeničkom telu i roditeljima.


"Na društvenim mrežama kruži video snimak jedne od aktivnosti koja uključuje samo učenike tokom ovog skupa i koji, nažalost, stekao nacionalnu pažnju," napisao je okrug u subotnjem pismu.

"Želimo da naglasimo našoj zajednici da je veći deo informacija koje prate ovaj video snimak netačan. Međutim, kroz ovu specifičnu igru, nismo uspeli da očuvamo dostojanstvo naših učenika i ponosnu sliku naše zajednice. Imamo odgovornost da zaštitimo đake i prikažemo ih u pozitivnom svetlu. Što se tiče ove jedne posebne aktivnosti, nismo ispunili tu odgovornost i zbog toga se iskreno izvinjavamo."

"Hvala vam što ste uz nas i što nam pomažete da prebrodimo ovu oluju i nastavimo zajedno dalje."
Iako su se neki učenici sa oduševljenjem uključili u igre, lizanje prstiju umočenih u puter od kikirikija je ostavilo druge osećaj neugodnosti.



Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR