Glas Javnosti

VUČIĆ I DAČIĆ NA PRIJEMU U RUSKOJ AMBASADI: Bocan Harčenko se oglasio na FEJSBUKU i zahvalio...

Politika
Autor: Glas javnosti

Ruski ambasador Aleksandar Bocan-Harčenko zahvalio je rukovodstvu Srbije na posvećenošču strateškom partnerstvu sa Rusijom koje „u potpunosti odgovara interesima obe zemlje“, navela je Ambasada Rusije na svojoj Fejsbuk stranici.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i drugi srpski zvaničnici prisustvovali su u ambasadi Rusije u Beogradu prijemu povodom Dana Rusije.


Bocan-Harčenko je kazao da će ciljevi specijalne vojne operacije za zaštitu Donbasa, kako Moskva naziva agresiju na Ukrajinu, biti ostvareni.

On je rekao da je Moskva odlučna da formira zaista pravedan multipolaran svetski poredak zasnovan na međunarodnim pravnim principima i Povelji UN.

Ruska abasade navela je da su prijemu pored Vučića i Daćića prisustvovali i potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović, ministrka energetike Dubravka Đedović, ministarka pravde Maja Popović, predstavnici diplomatskog kora u Srbiji, sveštenstva, političkih stranaka, kao i ličnosti iz naučnih, kulturnih i umetničkih krugova i javnih organizacija.

Glas javnosti/N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR