Glas Javnosti

Veliki ratni sukob

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Potpuno je očigledno kako se svet u većoj ili manjoj meri sprema za veliki sukob. Dogovaraju se i definišu veliki savezi, iako veliki broj država u svetu posmatra taj proces u potpunoj neverici sa pitanjem kako je uopšte moguće da se priprema takav veliki ratni sukob i posebno kako je moguće da se ne iznalazi nikakvo rešenje koji bi takav razvoj događaja predupredio. Tzv. kolektivni zapad, opet, smatra da je sasvim suvislo organizovati tzv. mirovnu konferenciju bez učešća Ruske Federacije uz retoriku koja se ne razlikuje od sastanaka NATOa. Iako se u senci velikih sportskih dešavanja i nada čitavih nacija na neki način očekuje da se nepovoljan razvoj događaja ipak ne može realizovati, sasvim izvesno odvijaju se reklo bi se glavne pripreme planova globalističke agende. U prilog tome govori i saglasnost 13 zapadnih država o potrebi napada na Rusku Federaciju, zatim je u SAD već formirna baza podataka muškaraca za mobilizaciju od 18 do 26 godina, ali je prosleđen i zahtev da se takva mobilizaciona lista formira i od žena istog dobnog okvira. Istovremeno odvijau se i neke čudne vežbe kao npr. uvežbavanja sletanje vojnih aviona na autoput u Švajcarskoj i deluje i po drugim kretanjima da se tzv. elita pakuje u svoje luksuzne bunkere. Međutim, razmeri planiranih događaja kao da nisu ni celoj ovoj eliti prezentovane, pa tako Klaus Švab obećaje svojim mladim liderima da će živeti večno uz pomoć algoritama veštačke inteligencije kao da će veštačka inteligencija ikada definisati život. Radi se očigledno o generaciji koja zbog svog duhovnog pada nesposobna da razlikuje stara poznata obećanja bogoprotivnika od paklenih muka koje sleduju povodom sopstvenog bezumlja.

Kriminal prethodnica katastrofe
Istovremeno treba pomenuti i činjenicu da se kriminal kao prethodnica svih katastrofalnih događaja širi takvim obimom da je jasno da kulmincija i tih procesa vode u angažman novih resursa u mnogim državama sveta. Pa, tako u SAD u pojedinim gradovima policija više ne pruža svoje usluge u periodu od 20 časova pa do 3 časa ujutro zbog nemogućnosti da odgovori uslovima brojnih krivičnih dela, dok se npr. u Čikagu u samo jednom vikendu desilo 71 ubistvo. U pojedinim državama Evrope sve češći su napadi na policijske službenike, a broj kriminalnih dela rapidno raste na granicama kao i u velikim gradovima. Ono što, također, ukazuje na eskalaciju sa novom zdrastvenom krizom su podaci da je vlada SAD kupila 420 000 bolnica za više od 186 milijardi dolara, dok su opet 63 banke na rubu kolapsa sa oko 517 milijardi dolara gubitka. Dakle, potpuno je izvesno da se paralelno razvijaju procesi koji svet uvode u potpuno nove i vrlo zahtevne uslove na planu tzv. Velikog reseta.


Nadalje, opšta devastacija demokratskih principa vidljiva je i u npr. sastavu G7 grupe gde su dvojica članova izgubili izbore, jedan je na 50-njem istorijskom minimumu podrške, dvojicu članova niko nikad nije birao u tu važnu grupaciju, dok jedan ima ozbiljnih mentalnih problema pretpostavljam pogađate ko. Ova metoda dezintegracije demokratskih i društvenih kretanja također uzrokuje uslove koji vode u veliki svetski rat i takvu dinamiku su imali i mnogi istorijski događaji. Tako se npr. u Filipinima zabranila upotreba izbornih mašina i tzv. digitalnog glasa zbog poznatih malverzacija, hakerskih upliva i ostalih metoda invazivne kontrole izbornog procesa. Ovo bi mogao biti i odgovor onima koji smatraju da pored debakla takvih procedura i u SAD ove procedure mogu na našim prostorima doneti prave rezultate i doprineti korektanoj izbornoj demokratkoj proceduri. Dakle, naprotiv. Jedinstven primer sukoba kriminala i pokušaja da se ostvari u takvim uslovima demokratska sloboda su izbori u Meksiku gde je u toku izbornog ciklusa ubijeno 30 biranih poslanika, 77 je povređeno, a 11 je kidnapovano. Ovi podaci govore o kriminalizaciji demokratskih procesa koji potpuno je evidentno dovode do velikih kriza u pojedinim državama i manipulacija izbornom voljom u brojnim državama postaje motor sukoba i raspada državnih institucija. Da je to u određenoj meri i namera globalističkog plana vidi se o sve prisutnijem narativu da će ubuduće veštačka inteligencija kreirati izborni proces, pa čak i učesnike i da narodni predstavnici više neće biti deo upravljačkih tela pojedinih državnih aparata. Dakle, devastacija i kriminalizacija izbornih sistema nisu samo deo našeg iskustva već planiranog dezintegrirajućeg faktora u svrhu opstrukcije stabilnosti širom sveta i otimanja suvereniteta od čitavih naroda.

Svakako u okviru ovog komentara pomenimo i katastrofu pred očima celog sveta koja možda najbolje ukazuje na prirodu kontrolisanih procesa i dubinu svetskog posrnuća kroz strašne posledice u stradanju dece u Gazi i to je možda najtačnija slika pada satanizovanog sveta. Dakle, u Gazi je ubijeno do sada oko 15 000 dece, 34 000 dece je ranjeno, 3 600 je nestale dece, 200 kidnapovano, 17 000 dece je siročadi, 700 000 dece je prisilno preseljeno, 82 000 dece je sa znakovima neuhranjenosti od kojih oko 30 000 sa teškim simptomima neuhranjenosti, a 60 000 beba je pod velikim rizikom pobačaja i sve navedeno najtačnije oslikava sve „vrline“ današnjeg sveta nesposobnog da spreči ovu strašnu tragediju stanovnika Gaze posebno dece.

Suverena prava srpskog naroda na KiM
No, naravno, pođimo i do naših krajeva, posle lažnih izbora bukvalno se razvio opšti napad na sve narodne resurse, od novih starih napada u vidu rudarenja Ria Tinta do eskalacije širom regiona i pretnji za opstanak Republci Srpskoj do opšteg napada na opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji itd. Ostavljen sebi i svom preživljavanju, progonjen sa sopstvene imovine sa brojnim pretnjama i hapšenjima, teror lažne države Kosovo nad srpskim narodom se odvija bez ikakave prepreke i delovanja institucija Srbije u odbrani mučenog naroda. Nikakav odgovor ni institucija ni stranaka koje su naplatile svoje sudelovanje na izborima, bez minimuma odgovornosti prema krupnim rečima i obećanjima u toku izbornih predstava, ne posećujući Kosovo i Metohiju van izbornog perioda, ne upućujući nikakvu pomoć bar nekim porodicama koje se nalaze u bezizlaznoj situaciji, jasno i nedvosmisleno pokazuju sav kriminalni odnos prema nacionalnim interesima koji se razvio do neslućenih granica kroz okupacionu izdajničku strukturu.



Jedini način koji preostaje u ovim teškim uslovima je organizovanje razvlašćenog srpskog naroda koji pokušava naći utočište u podršci skromnih okupljanja ali najčešće u sopstvenom beskrajnom trpljenju. Predlog u ovom momentu je organizovanje malog broja patriotskih organizacija na Kosovu i Metohiji koje sa svojim članovima, pravnim nosiocima suvereniteta Kosova i Metohije kao integralnog dela Srbije mogu braniti sopstveni opstanak. Navedena prava srpskom narodu niko na KiM ne može oduzeti, te se tako okupljajući u organizaciju mogu uspostaviti uslovi za komunikaciju sa relevantnim faktorima na međunarodnom planu u pozivu za poštovanjem Rezolucije 1244. Ova obraćanja međunarodnoj zajednici moraju sadržavati izveštaje o brutalnom kršenju prava srpskog naroda na KiM i teroru kojih su neposredni svedoci i koji lažna država provodi nad građanima Srbije. Ovakvi dokumenti Zahteva za poštovanjem prava srpskog naroda po Rezluciji 1244 treba uputiti UN, Savetu Bezbednosti UN, posebno svim državama koje su glasale protiv Rezolucije o genocidu u Srberenici, pa i svim uzdržanim članovima u tom smislu u UN. Međunarodna aktualizacija ovog nečuvenog stanja progona građana Srbije na Kosovu i Metohiji trebala bi biti inicirana od patriotskih organizacija na KiM uz široku podršku patriotskih organizacija iz drugih delova Srbije. Srpski narod posle brojnih izbornih malverzacija u više izbornih ciklusa neustavnih izbora koji se nisu raspisivali na KiM, ne može biti zatočenik vladajućih struktura u Beogradu i trebao bi kao nosioc suverenih prava države Srbije da samostalno nastupa u odbrani tih prava u međunarodnom odnosima jer su se veleizdajnici prihvatanjem francusko-nemačkog plana jasno odrekli uloga zaštite srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, odrekli su se poštovanja Rezolucije 1244 i odrekli su se suverenosti Srbije. Zaista je neverovatno da su Srbi na Kosovu i Metohiji došli u takvu situaciju, ali po svemu sudeći ne postoji drugi način da se suprostave veleizdaji.

Naravno, na kraju pomenimo i grupu građana koja se okuplja pred Skupštinom u više od 1350 dana ukazujući na sve navedene probleme.

“Trpljenje srpskog naroda jednom će zasijati celom svetu, toga se veleizdajnici najviše boje!“


AUTOR: Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR