Glas Javnosti

BOSIKA: MAJKU HOĆE DA NAPRAVE LUDOM, A MENE DA IZOPŠTE IZ SLUČAJA! (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Centar za socijalni rad u Novom Sadu grubo vređa pre svega građane Republike Srbije izjavama kojima relativizuje događaj, izvlači stvari iz konteksta i iznosi neistine, zbog čega će biti pokrenuti odgovarajući postupci, kaže za Glas javnosti Milan Bosika, advokat Ane Mihaljice.

– Majku hoće da naprave ludom i da mene izopšte iz slučaja – navodi Bosika.

Dokle se stiglo u borbi da se majci Ani Mihaljici vrate maloletni sinovi Mihailo, Gavrilo i Rafailo koje joj je novosadski Centar za socijalni rad uzeo pre četiri meseca, o nezakonitostima i nepravilnostima u postupanju Centra, krivičnim i drugim prijavama, Bosika govori u emisiji na našem Jutjub kanalu.

Gde se sada nalaze deca, u kakvom su stanju.

O čemu su on i Ana Mihaljica razgovarali sa zaštitnikom građana Zoranom Pašalićem koji je pokrenuo postupak kontrole rada Centra za Socijalni rad u Novom Sadu.

– Nije tačno da nismo sarađivali sa Centrom, sarađivali smo od prvog dana, ali Centar ne sarađuje sa nama, ističe Bosika.

Zašto nije sprovedena preporuka Agencije za sprečavanje korupcije za smenu direktorke Centra Jelene Zorić.

Govori i o značajnoj podršci građana, ali i velikim pritiscima i ucenama kojima su Ana Mihaljica i on izloženi. Ukazuje na problem, kako kaže, prodaje naše dece u inostranstvu i dodaje da smatra da se radi o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi. Znam da me prate, a ukoliko mi se nešto desi, država stoji iza toga, napominje.

– Vratiću Ani decu, kaže njen advokat ističući da to radi i zbog druge dece i da su mu se javljale i druge majke sa sličnim problemima. Pokazuje sudska i druga dokumenta, kao i fotografiju stana u kojem Ana Mihaljica živi, a ne u očevom stanu u kojem, ističe, nije bilo nikog kada je izbio požar.

Govori o prethodnim protestima podrške građana Ani Mihaljici održanim u Novom Sadu i onom koji je najavljen za ponedeljak u 10 sati ispred Predsedništva.

Ceo razgovor sa advokatom Milanom Bosikom na kanalu Glasa javnosti pogledajte u priloženom videu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Slavica u 20.03.2024 02:43:48 h
     0 
Centri za Coc.Rad su postali pijaca otete dece. Na zalost nema vise Srba..da im sude onako kako su sudili turcima u vreme osmanskog zuluma.