Glas Javnosti

Luksuz i inovacije: Sajam automobila u Beogradu postavlja nove standarde

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Jedan od najistaknutijih modela bio je električni automobil MG4, koji je privukao pažnju zahvaljujući državnim subvencijama i ekonomičnosti.

Međunarodni sajam automobila u Beogradu, poznat kao DDOR BG CAR SHOW, održao se od 21. do 27. marta 2024. godine.

Na ovom događaju predstavljena je široka paleta vozila, uključujući luksuzne modele i električne automobile, što je privuklo veliko interesovanje publike.

Jedan od najistaknutijih modela bio je električni automobil MG4, koji je privukao pažnju zahvaljujući državnim subvencijama i ekonomičnosti.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije naglasio je nastavak politike davanja subvencija za električna vozila i najavio izgradnju infrastrukture za njihovo punjenje, uključujući postavljanje novih punjača na autoputevima Srbije.

Takođe, zakonske promene su najavljene kako bi se olakšalo širenje električnih vozila, uključujući obavezu za instaliranje električnih punjača u poslovnim objektima i preferencijalne tarife za električna vozila na autoputevima.


Sajam je ugostio oko 230 izlagača koji su predstavili preko 30 automobilskih brendova sa 38 premijera, dok je paralelni sajam "Motopassion" privukao oko 50 izlagača sa više od 60 premijera motocikala.

Sajam automobila u Beogradu tako je još jednom potvrdio svoj značaj kao jedna od najvažnijih automobilskih manifestacija u regionu, nudeći bogat program i predstavljajući najnovije trendove u industriji.



Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR