Glas Javnosti

SRBIJA NE SME DA POTONE AKO TONE POLITIČKI BEOGRAD; KAKO?

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Politički Beograd se zaboravio i izgubio. To je sasvim logična posledica degeneracije u svakom pogledu. Bez poslovnog i životnog iskustva, prepun novčanik ne pomaže ništa. Okupator je shvatio da je pohlepa slabost u našem biću i pretvorio to u oružje protiv nas i naše otadžbine, piše dr Duško Kuzović.

Ovu slabost političkog Beograda ostatak Srbije oseća kao čizmu koja mu je stala za vrat i nemilosrdno ga davi. Beogradu ne smeta što mu „sabrat“ cvili i krklja ispod njegove čizme. Na vlast su došle generacije iz međuprostora, koje ne znaju za empatiju, jer su napustile tradiciju, a nemaju vrhovnog vođu koji im održava sistem vrednosti - strahom. Politički Beograd ubrzano tone i vreme je, ili da se preseku konci koji nas vezuju za njega, ili da zajedno sa njim potone i nedužan ostatak Srbije!

Kako ćemo odseći maliciozni uticaj političkog Beograda u ostatku Srbije? Najpre pritiskom da se prekine poslušnost lokalnih političkih gnezda prema centralama u Beogradu, koje diriguju životom srpske provincije. Umesto dobra, one donose bespotrebne podele, sukobe i neslogu u svakom mestu. Naravno, donose blago, roblje i ratni plen onima koji za njih sprovode teror. Tako svako mesto ima nekoliko lokalnih kabadahija koji su postali direktori javnih preduzeća, jer političkom Beogradu, svaka mačka koja donosi novac i moć, je dobra, bila ona crna ili bela. Miševi se ne računaju, jer Beograd od svojih goniča lokalnih robova ne traži rezultat u praksi. Dok nekolicina profitira služeći politički Beograd, ceh za to plaća 98% stanovnika. To se mora zaustaviti!

Domovina i naši životi su u opasnosti. Od nas su lukavo napravili neljude. Moramo prekinuti sa onim u šta nas politički Beograd svesno podstiče i gura: podele, sukobi, zavada, omraza, strah, mržnja, zavist, ljubomora, niske emocije i vibracije. Moramo iskočiti iz šina na koje su nas stavili i kojima nas guraju ka provaliji i nestanku.

Pozivamo sve časne ljude, koji nisu okrvavili ruke pljačkajući svoje komšije i domovinu, da napuste političke organizacije ako su u njima angažovani. Pozivamo sve one koji su se sklonili od politike, jer su bezbroj puta prevareni i iznevereni da se probude. Sve mine na koje ste nagazili (izdaja, prevara, razočarenje) postavljene su da biste ostali van politike, da bi loši političari na vlasti i opoziciji imali što manji pritisak i lagodniji život. Vratimo politiku u okvire, a sebi vratimo pravo na živote bez politike!

Mobilišimo se i napravimo lokalnu mobu koja će ojačati svakog od nas i olakšati odbranu naših života i imovine. Mi postojimo najpre u našem mestu, pa tek onda u ostatku Srbije. Za njih ne postojimo; oni u nama vide samo izvor profita i lakog života. Da je suprotno, ne bi nas tako svađali, trovali i tamanili.

Ispostavlja se da su za ratoborne Srbe najčvršći okovi: apaurin, bensedin, jeftini narkotici, neispunjena obećanja, katastrofične vesti i stalne laži! U ovoj sramnoj prevari građana Srbije posebno se ističu klovnovi koji glume opoziciju i slobodne intelektualce. Njihov lagodan život, posvećen kupovini još malo vremena okupacionoj upravi, plaćen je našim raseljavanjem, pljačkom naše i državne imovine i zloupotrebom naših života za strane ekonomske i političke ciljeve.

Širom otvorite oči! Ako ne znate ko je ko u Beogradu, veoma dobro znate ko je ko u vašem mestu. Krenimo od toga. Ne čekajte vođu, jer vam ne treba, već vi povedite one oko sebe. Ili, bar, povedite sebe. Postanite tačka otpora koja je pouzdana, neustrašiva i nepotkupljiva. Jer, vi najbolje znate, ko se pridruži „oskarovcima“, nestaće i seme će mu se zatrti.

Gase i ubijaju život u nama nemilosrdno i zverski. Decenijama. Taj zločin je plaćen našim poreskim parama. Pokažimo im da možemo da se uzdignemo iz pepela u kome skoro da nije ostalo ni malo žara! – piše dr Duško Kuzović.

(Mišljenja ui stavovi u kategoriji “LIČNI STAV” nisu nužno stavovi redakcije GLAS JAVNOSTI)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR