Glas Javnosti

RUSKI UDAR NA AMERIKU (EKSKLUZIVNE KARIKATURE)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Rusija je Rusija i uzvraća udarac.

Bogata Amerika daje mnogo para na svoj fensi izgled . Para ima, daje se i kapom i šakom, kupuju se nove ljudske duše, lova kaplje u sve džepove...

Može im se jer je dolar, ipak, samo papir, a štamparske mašine se ne kvare svaki dan. Daju lovu pa uzmu dušu, a onda i sve ostalo.

Šta sve može da učini običan papir? Nekada je bila bukva i obična topola i to ona – kanadska. Topola lepše zvuči nego – jablan. Imaju topole, prave papir i tako vladaju svetom, a kad lova ne pomaže ... e, onda je tu negde u blizini, šesta flota pa ti vidi šta ćeš. Uzmi pare jer to Amerikanci imaju, a i sami je prave. Plate nam piće u kafani pa nas jebu za dva! Tako radi Amerika.


Znate li priču o beloj kozi, o klikerima? Mnogo liči na Ameriku. Čitajte, upravo izlazi iz pisaće mašine:

Koza bela što izgleda kao lepa snaša,
pameću je nadmašila najvećega klikeraša,
Zbog darova navedenih u pesmi se ovoj slavi
ona za sve kliker ima jer klikere sama pravi!

I tako, iz dana u dan pa iz godine u godinu večno pričaju od demokratiji i ljudskim pravima. Pričaju i crtaju antiruske karikature. Za njih Rusi nisu ljudi i njima ne trebaju nikakva prava.

Ti Amerikanci mnogo vole da Rusima pišaju po glavi, a pevaju kako to kiša pada. E, što se Rusa tiče to tako više ne može. Pojavio se Veliki Vladimir i odmah su iz bunkera izvadili stare ruske karikature kojima se Rusi smeju, a Amerikanci cepaju u Ve-Ce-U dok vrše veliku nuždu a
novine, sa ruskim karikaturama, služe za.. pa zna se čemu služe ruske novine.

Uskoro stižu ruske antiameričke karikature koje su na visokom umetničkom nivou. Ruski umetnici ni za baburu papriku ne zaostaju za Amerikancima što se talenta tiče. Druga je stvar što su Amerikanci tata-mata za marketing, što im priznaje i Predsednik Rusije, pa ako im Putin to priznaje onda će i skromni saradnik „Glasa Javnosti“ napisati to isto.


„Veoma je teško pobediti SAD u ratu propagande, jer oni kontrolišu sve svetske medije i veliki broj evropskih“, rekao je Putin. Predsednik je istakao da je moguće boriti se protiv propagande, ali će takva taktika „više koštati upravo nas“.

„Možemo jednostavno otkriti naše izvore informacija, i ući u otvorenu borbu ali nećemo postići rezultate“, zaključio je Putin.

Iskreno novinarstvo, primetio je, može da igra ulogu u lečenju sveta. Do sada, prema rečima ruskog predsednika, novinarstvo prolazi kroz period teške bolesti i podeljen je na dva dela zemljine kugle.“

Za kraj, šta Amerikanci vole kod Rusa?
Vole profesionalne disidente, lažove, ruske kurve i porniće, „Baljšoj“ i... nećete verovati, vole ruske medvede, ali samo kao igračke. Svojoj deci kupuju plišane medvediće bele boje, znate onog ...

„Mecu u plišu,
Mecu što nema pišu“!

Karikature su ruske, a tekst napisao Šone Ninin


IZVOR: Ustupljena fotografija

IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija



IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija


IZVOR: Ustupljena fotografija

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR