Glas Javnosti

Pederi ruše Rusiju (EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE 18+)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Razmažena ruska „šou biznis elita“ gura prst u oko Ruskoj državi i predsedniku Putinu . Dok ruski narod krvari na ukrainskom frontu „elita“ se ludira u noćnom klubu Mutabor u Moskvi.

„Gola žurka“ je drugo ime za satanizam poludelih aktivista LBGT, organizacije zabranjene u Putinovoj Rusiji. Moskva je proključala, narod se uznemirio. Političari vrište u Parlamentu, policija nešto pretura po klubu, zatvara pa otvara vrata, patriotske organizacije traže revitalizaciju GULAG-a i traže da im vrate Staljina. Moskva peva samo jednu pesmu:
 
„Hoćemo Staljina, hoćemo Staljina.... Putin se još nije oglasio.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

„Gola Žurka“ je organizovana za nastrane ruske buržuje koji su mogli da plate ulaz u vip ložu kluba neverovatnih milion rubalja što se u Londonu kaže – 10 000 dolara! Nije greška, toliko košta zabava na kojoj se pije „Don Perinjon“, krka kavijar, salata od cvetova marihuane...

Jeli, pili, prdeli, drogirali se, intimno zabavljali i sve to to za samo bednih „deset tisuća
zeljonih baksov“.

Prva zvezda „Žurke“ je bila Ksenija Sabčak, ćerka Anatolija Sabčaka, čoveka koi je izmislio Putina. Razmažena Ksenija je ljuti protivnik današnje Rusije, puna para i i otrova u očima. Pljuvačka madam Sabčak doseže dovoljno daleko da se lako lepi na majku Rusiju, na sve pametne i poštene ruske profesore i sirotinju koja ne može ničim da joj uzvrati.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

A Putin? Upravo polaže ispit za treći razred škole za zvanje - majstor Staljin.

Novine pišu skoro sve isto, kao kod nas jutarnji TV programi. Nema žestine, mnogo svileno,
uvijeno. Prevedeno na srpski jezik to izgleda, otprilike, ovako.

Snage bezbednosti došle su u klub Mutabor u Moskvi, gde je u noći između 20. i 21. decembra
održana „Skoro gola žurka” koju je organizovala blogerka Anastasija Ivleva uz učešće ruskih
zvezda, prenosi „Oprez, vesti”. Među gostima bili su novinarka Ksenija Sobčak, muzičari Lolita Miljavska, Filip Kirkorov, Džigan i njegova supruga Oksana Samojlova. Na sceni je nastupila pevačica Ana Asti.

Poslanici i društveni aktivisti kritikovali su događaj i apelovali na policajce da nešto preduzmu. Snage bezbednosti su došle u klub da provere šta se tamo radi Prema kanalu Shot Telegram, pre nekoliko minuta, policijske snage su upale u moskovski klub Mutabor, koji je prethodno bio domaćin skandalozne gole zabave Nastje Ivleeve, uz učešće Ksenije Sobčak, Filipa Kirkorova, Lolite i mnogih drugih zvezda šou biznisa. Događaj je izazvao oštru osudu nekih društvenih aktivista i Državne Dume.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

Portal "SHOT" prenosi da klub planira nastavak „golišne“ žurke za 21. decembar uveče, ali ovoga
puta za sve ljude koji žele. Karte za ovu noć su koštale od 1,5 hiljada rubalja, dok su za zabavu
Ivleve dostigle milion rubalja.

Zbog posete pripadnika policije, početak manifestacije je odložen, a gostima nije dozvoljen ulazak u klub. Kasnije su učesnike nove zabave počeli da se puštaju u establišment, pošto su
snage bezbednosti prikupile neophodan materijal i otišli.

Aktivisti, poslanici i javne organizacije kritikovali su događaj Ivleve. Neki su kontaktirali tužilaštvo, istražni komitet i Ministarstvo unutrašnjih poslova kako bi pokrenuli inspekcije. Zabava je održana u vreme kada u Ukrajini vojna lica ispunjavaju svoju vojnu dužnost na prvoj liniji fronta.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

Argument branilaca društvene scene jeste da imaju privatnost, mogu da rade šta hoće, ali u ovom slučaju to ne ide. Sva ta vulgarnost sa elementima đavolstva i seksualne perverzije
unapred je najavljena. Sve je urađeno namerno za predstavu. Igrali su na široku reakciju društva i sve to je i sračunato . Ivlejeva je bila veoma srećna:

„Nadam se da se ovo nikada neće završiti. Što više komentara i negodovanja to bolje za LBGT".

Da ih osudimo zbog ovoga? Na ruskoj sceni cvetaju devijacije i totalne degeneracije, što proždiru sve što mogu, upuštaju se u alkohol i „supstance“, trpaju sve što mogu u sebe i ...Zašto se bolesno zabavljaju kada je zemlja u ratu? Zar nemaju moralna načela? Da li su oni bili nešto
drugačiji u poslednjih 30 - 40 godina?


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

Ne radi se o njima. Ovo je baš „peta kolona“ u kulturi. Nametali su, nekad namerno, a nekad
zbog sopstvene inferiornosti, tuđinske kodove, obrasce ponašanja, stereotipe o superiornosti
Zapada i inferiornosti Rusa, razvrat i sodomiju. Putin je nedavno rekao o „petoj koloni“: „Nije
trebalo da je tapšamo po glavi“.

Nije li to sada slučaj?

S jedne strane, država proglašava tradicionalne vrednosti kao glavne, zabranjuje i priznaje LGBT pokret kao ekstremistički i kaže da je važna normalna porodica. S druge strane, ova sasvim normalna porodica sa decom u novogodišnjoj noći gledaće na televiziji učesnike baš ove „golišne zabave“.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ruska gej žurka

Uzgred, neka pokazuju koliko hoće na privatnim kanalima. Sabčak je napisala: „Gde i kada odrasli idu sa golim dupetom, to je njihova lična stvar. Dodaću: čak i iznošenje njihovih opuštenih devijacija na javni prikaz takođe je njihova lična stvar.

„Opsesivno demonstriranje lascivnih „kulturnih vrednosti“ u ratu izgleda kao jasan izazov celom ruskom društvu. Provokacija u stilu Sobčak je još jedan pokušaj da se dominira ruskim tradicijama i ruskim narodom. Već se čuju glasovi:

„Sve vežite i pošaljite na front!“ Kakav front, drugovi??? U Sibir, samo u Sibir, seci šumu i ne daj tople jorgane“.

Pribeležio, a i nešto dodao: Šone Ninin

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR