Glas Javnosti

JAKOV MILATOVIĆ: Došao je kraj mračnog doba Đukanovićevog režima

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Vreme je za napredak Crne Gore

  • Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada
  • Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba
  • Do sada je cvetao šverc, a učinićemo sve da procveta ekonomija

Kandidat Pokreta „Evropa sad” za predsednika Crne Gore, Jakov Milatović je na predizbornim konvencijama u Baru i Ulcinju, uoči predsedničkih izbora u nedelju, poručio da Crna Gora ima budućnost, da je došao kraj mračnog doba režima Mila Đukanovića i da sledi vreme napretka.


„Kada dođu ljudi koji će shvatiti važnost luke, poziciju, širinu i povezanost, ovaj grad će procvetati. Do sada je cvetao šverc, a učinićemo sve da procveta ekonomija”, rekao je Milatović na konvenciji u Baru. Ako je, kazao je, ovo grad sa toliko sunca, sa planinama u zaleđu, sa dve obale, sa bogatom istorijom i kulturom koja jedva čeka da bude svetu prikazana, zaista ne vidim razloga da tako i ne bude.

„Želim i uradiću sve da Bar bude grad otvorenih vrata”, naveo je predsednički kandidat PES. On je rekao da je u Baru dobio podršku, što od pokreta i partija, uz naglasak koliko ceni i podršku svakog slobodnog pojedinca. Rekao je i da zna da to u Crnoj Gori nije lako, ali mu upravo ta podrška znači i govori da je ljudima dosta i da ne žele više da slušaju laži.

Za svog protivkandidata Mila Đukanovića je rekao da prepoznatljivim metodama „plaši građane, plaši ljude s Jakovom Milatovićem” „Ali Crnoj Gori je dosta lažnih branitelja, jer dok su takvi na braniku Crne Gore, gorih neprijatelja Crnoj Gori ne treba”, poručio jej Milatović. Oslobođeni od straha i pritiska, kazao je, celom zemljom proneli smo zdravu viziju o Crnoj Gori.


„Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lepoj zemlji”, rekao je Milatović i zahvalio svima koji su, kako je kazao, odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno. „U toku predsedničkog mandata uvešću Crnu Goru u EU, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala.

Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao”, naveo je Milatović. Govoreći o promenama koje će uslediti odmah nakon 2. aprila rekao je da „gde ima nade, ima i napretka”.

„Ja vidim svetlo na kraju ovog Đukanovićevog mračnog doba, vidim svetlo jer vidim ljude ispred sebe. Vidim na vašim licima nadu, a gde ima nade, sigurno da ima i napretka”, kazao je Milatović. Pozivajući građane Bara i Ulcinja da izađu na izbore u nedelju, Milatović je rekao da Crna Gora bez Đukanovića na čelu ima čemu da se nada.


„Do sada verujem da sam se dokazao kao porodičan, a ne poročan čovek. Kao radan i posvećen i kao čovek koji svaki posao obavlja odgovorno i do kraja. Tako će biti i kad postanem predsednik i slobodno me držite za reč. Svim srcem želim da vidim uspešan Bar i celu Crnu Goru i znam da ćemo zajedno uspeti u tome”, zaključio je Milatović, prenosi Tanjug.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR