Glas Javnosti

Gospodar života i smrti svega u Beogradu: 'Nadrilekar" Goran Vesić!

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Izvesni nadrilekar, ali sasvim sigurno lažni doktor Goran Vesić, koji se lažno predstavlja da je ZAMENIK gradonačenika Beograda, polako ali sve izvesnije postaje pravi doktor Mengele!

On, Mengele, postao je gospodar života i smrti pre svega u Beogradu, a onda i u Srbiji, pokazujući svoju bahatost i vlasništvo nad našim, ionako bednim životima, pokazujući na delu - da su mu važniji BGD kafići i splavovi, teretane i kladionice - nego građani...

Ovde, prijatelji moji, nije pitanje ZAŠTO JE On, nadrilekar Mengele, tzv. Vesić, na visokoj funkciji ZAMENIKA GRADONAČELNIKA Beograda, uglednog LEKARA dr Zorana Radojčića, već KAKO je to uopšte postao?!

Jer, ako je MEDICINSKA STRUKA, doktori Kon, Tiodorović, Janković, Kisič, Stefanović, Jovanović, Krizni štab u borbi protiv koronavirusa i Kovida 19 bili - bio za uvođenje  rigoroznije mere, "zaključavanje na određeno vreme" - svega što pogoduje daljem sejanju i širenju  virusa i NAJVEĆEM zaražavanju na Balkanu (a brojke to, nažalost, svakodnevno pokazuju) bila za to - KO JE, zapravo, nadrilekar Goran da to ne dozvoli?!

Kakvim to medicinskim razlozima nadrilekar Vesić to dokazuje, kakvim argumentima objašnjava i kako je uopšte  moguće da medicinski analfabeta, a to je svakako Goran Vesić to, nekažnjeno - sprovodi u delo?!

Ima nekog ko ga drži i podržava?

Verovatno!

Ali, kako uspeva da uspešno poništava efekte VAKCINACIJE, čime Srbija, Beograd i država mogu da se podiče, ne samo ovde, nego i po svetskim merilima.

Kako je moguće da se nadrilekaru Vesiću još dozvoljava da se bahati i svima pokazje da je zapravo On - krizni štab?! Istovremeno, o tom nadrilekaru, nadriarhitekti, nadrisaobraćajcu, nadripiscu, nadriknjiževniku - mogao bih dugo da pišem...ali ne zaslužuje.

Istovremeno, ne razumem ni Krizni štab, doktora Predraga Kona, ministra, doktorku Darju Kisić Tepavčević, mog zemljaka iz Niš, profesora dr Branislava Tiodorovića, što jasno ne kažu "popu pop, bobu bob", pokupa svoje diplome ili što bi u Nišu rekli prnje, i celu borbu protiv švedske pošasti i pandemije ne prepuste nadrilekaru - Goranu Vesiću, koji, ionako, odlučuje u njihovo ime?!

Niko ovde nije blesav, lud možda jeste, da misli da ekonomski opstanak Srbije pre svega zavisi od rada kafića, restorana, teretana, kladionica, fitnes centara, a ne od zdravlja nacije i zdravih građana Srbije...

Ako je tako onda je to jadna ekonomija...

Pandemija je tu i ovde, ceo svet ne zna šta da radi, ali i nadriler Vesić je ovde, a baš i ne mora, ma kako On možda misli da je - bez njega sve propalo?!

Ili, pre bih rekao da je to možda i tačno?

Ali sa njim!

Glas javnosti - Vladan Dinić

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR