Glas Javnosti

GEJ PARADA I KAZNA ZA SRBIJU

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Nedavno je nekoliko portala prenelo ovu vest: "Crkva traži od Vučića da se gej parada ne održi!" npr:(https://vidovdan.org/aktuelno/crkva-trazi-od-vucica-da-se-gej-parada-ne-odrzi/ )

Poruka na kraju ovog teksta je sledeća: 
"Između gej parade i uvođenja sankcija, vlast u Srbiji bira gej paradu, a da ne uvede sankcije Rusiji."
Teško da se ova dva pojma mogu povezati. O sankcijama Rusiji je reč tek poslednjih meseci 2022. godine.

Sa druge strane, premijerka Ana Brnabić je, u ime Vlasti, u zvaničnom pismu upućenom Evropskoj asocijaciji organizatora Prajdova, 2019. godine dala "punu podršku" kandidaturi Beograd Prajda, uz obećanje da će Vlada Srbije pomoći organizacionom timu da osigura bezbedan i uspešan događaj (https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-49665309 )! 

Zapitajmo se: u čije ime je premijerka Ana Brnabić dala "punu podršku" Vlade za bezbedan i uspešan takav događaj? Projekcija njenog ličnog seksualnog opredeljenja nas ne bi zanimala, da ovaj skup ne nosi bezbednosne i zdravstvene rizike, kao i pretnje sodomista da oni dolaze po našu decu. Više desetina hiljada takvih nasilnika preti da se sjati u Bogorodičin Beograd, u našu tradicionalnu, porodičnu Srbiju da skrnave naše Svetinje, a sve to na teret i  o trošku građana Srbije.
U najmanju ruku je zanimljivo kako to da je Srbija, zemlja u kojoj su na ceni moral i porodica, odabrana kao prva zemlja u Evropi za promociju homoseksualizma? Insistiranjem od strane Vlasti da se u Srbiji održi gej parada bi se poništila Ustavna i zakonska prava građana Srbije, kao i naša prava garantovana Evropskom konvencijom. Time bi se otvorila Pandorina kutija za kulturu smrti budućim generacijama. To građanima Srbije sigurno ne treba, a ni ovoj Vlasti da bude zapamćena po najvećem zlu u istoriji Srbije.

O ovome se danas (27.07.2022) detaljno moglo čuti na konferenciji za medije UDRUŽENjA ZA TRADICIJU I PORODICU, u Pres centru UNSa ( https://presscentar.uns.org.rs/previous-events/4620/za-tradicionalne-porodicne-vrednosti-u-srbiji---stop-za-eu-prajd-2022-u-septembru-u-beogradu.html ).
                 
 dr Milica Tomašević 
                     

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR