Glas Javnosti

DOKTRINE ALENA DALASA: "Podržavaćemo one koji budu usađivali svaku vrstu nemoralnosti" (FOTO)

Lični stav
Autor: Glas javnosti

”Slovene ratom ne možeš da pobediš. Mi ćemo im dati lažne ideale i oni će sami sebe da unište”.

Čast da predstavi ovu "ideologiju zla" ima pisac Boris Oleinik po pravu velikog, namučenog naroda - najveće žrtve američke zločinačke doktrine. 

Olejnik nije čovek sa ulice. Dobar pisac, pesnik, čovek od reči, nije menjao odela u zavisnosti od režima i režimlija.

Umro je na vreme 2017. godine da ne vidi rezultate „američkog rezultata“ na koje je često ukazivao i stavljao u svoje knjige. Imao je hrabrosti da  "crta tu doktrinu" .  

Mnogi pisci, po opredelenju intelektualci, a stilu pijanci nisu na to ni pomišljali jer su i sami bili žrtve te doktrine na koju su pristali  dobrovoljno.
Doduše, ponekad  uz kafanske sponzore  za „kilo i kilo“ nisu žalili da puste i neku suzu i naruče još koje „kilo i kilo“  gledajući sponzora pravo u oči.  Aj, ja, ja!
"Prokleti Ameri šta nam učiniše! Kelner, daj nešto za  meze, za dušu našu napaćenu".
alen dalas i Xon Kenedi 
Još da kažemo neku lepu reč za majstora pera ali i ljudskosti Borisa Oleinikova.
Rođen je na jugu Ukraine tamo  gde Dnjepar čini lakat i odvaja Zaparožje od   Dnjestra.
Potomak Zaparoških kozaka, odrastao  poviše Kijeva, tamo gde se utrkuju potomci Stjepana Bandere u amerikanizaciji i  nacistizaciji, ukrajinskog ustaštva , pardon, ukrajinskog unijatskog patriotizma.

Akademik Oleinikov: 

Knjiga „Dve godine u Kremlju“ , odlomak.
Dakle. Evo i te famozne zločinačke doktrine  na koju se Ameri toliko hvale a mi, veliki i mali Sloveni  gledamo kao zlo  i molimo Boga da  to dožive i građani Njujorka. Ustvari, ta doktrina je zaživela u Americi samo što Jenki Men to još ne shvata.
 
Ljudski mozak je sklon promenama.
Uvalićemo im neprimetno haos podmetnućemo lažne vrednosti i naterati ih da te vrednosti i prihvate. Kako?  Naći  ćemo istomišljenike. Malo po malo i mi ćemo odigrati grandioznu tragediju pogibije svih pravoslavnih Slovena, i konačno, ugasiti njihovu nacionalnu svest.
Književnost, bioskop i pozorište će proslavljati najniža ljudska osećanja. Podržavćemo  one koji budu usađivali u čovekov razum kult seksa, nasilja, sadizma i izdaje – jednom rečju svake nemoralnosti.
U upravljanju  državom,  ćemo izazivati haos i nered. Neprimetno, ali  aktivno i stalno , pomagaćemo  despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost će biti  ismevani i smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to ugurati u svest ljudi.
Veoma mali broj ljudi će shvatiti o čemu se radi. Takve ćemo staviti u bespomoćan položaj, ismevati se nad njima, oklevetati ih i proglasiti  otpadnicima društva. Rušićemo  duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove morala . Na taj  način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem. Napravićemo od njih cinike, vulgarne ljude, kosmopolite. Eto, tako ćemo  to da uradimo“.
Na taj način, idejno i duhovno ćemo slabiti jednu za drugom rusku generaciju, oslobađajući je pravoslavnog fanatizma. 
Usledio je ruski odgovor na plan Dalas:
Dovoljno smo se bavili samoodbranom, nastupilo je vreme za ofanzivu…

Eto tako ćemo mi to uraditi! Mi ćemo obnoviti našu Otadžbinu – Rusiju! Naše delo pravo je i pobeda  budet za nami !

Doći će vreme, da i ovaj kriminalni režim izdajnika i pljačkaša bude srušen. U Rusiji će biti obnovljena ruska nacionalna vlast. I mi ćemo koristiti  naše finansijske, materijalne i informacione resurse za obrazovanje i obuku ljudi.
Uspostavićemo red i zakon i postepeno ćemo obnoviti moralne vrednosti na kojima su naši preci stekli  slavu i moć.
Podržaćemo  i dati prostor za kreativnost nosiocima nacionalnog Duha, koji je sačuvan i u najtežim godinama a koi sad treba  predati  novim naraštajima. Postepeno ćemo pred očima celoga sveta, otkriti veličanstvenu sliku preporoda naroda Rusije, prvenstveno ruskog naroda i time  definitivno staviti tačku  na  buđenje nacionalne svesti.



Administracija države će postati stvar čitavog naroda biće postavljeni najbolji od najboljih predstavnika našeg naroda i to će tada biti naša stvarna narodna elita.
Mi ćemo aktivno i kontinuirano podržavati one koji su spremni da iskreno služe svom narodu.
Mito i korupcija, birokratija i crvena zvezda petokraka će  postati relikt prošlosti, a njihovi ljudi  će biće označeni kao otpadnici društva dostojni prezira
Šta će biti sa Srbijom?
Ima li  kod nas snage da se krene u oporavak naroda i nacionalnosti.
Gospoda čitaoci verovatno znaju da smo i mi postradali od tog Dalasa i njegove doktrine. Današnji rat slovenske braće neće proći i bez Srba. Neće, neće. Srbi su u tim predelima već par stotina godina. Znaju braća da srpska krv curi i u ruskim i u ukrainskim venama a sad, nažalost  i po venama. Mi smo mali narod po brojnosti ali nam je srce veliko i pati kao i uvek ali pamet u glavu.
Ne zaboravite : Kad se veliki tuku malima je mesto pod stolom a Jenki Meni - GO HOME u Njujork.
Tamo vam je otadžbina, a mi će se tepamo kao i uvek, onako, bratski!
Šone Ninin

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR