Glas Javnosti

MILAN GUROVIĆ: Kari Pešić neće ostati selektor Košarkaške reprezentacije

Košarka
Autor: Glas javnosti

Naš proslavljeni košarkaš, koji je srušio Drim tim 2002. godine u Indijanapolisu, Milan Gurović, gostovao je na Radiju S u jutarnjem programu kod Irene I Ivana, gde je komentarisao sinoćnu utakmicu srpske košarkaške reprezentacije protiv Italije.

Jedno od pitanja je bilo i da li veruje da će trenutni selektor reprezentacije, Svetislav Pešić, ostati I dalje na čelu naše reprezentacije?

"Na žalost, ne verujem. Ja bih voleo da on ostane, ali znate kako, uvek posle nekog neuspeha kriv je trener. Treneri sami donose te odluke. Ja bih voleo da ostane, jer Kari Pešić je jedan od tri naša najbolja trenera ikada. Znaš kako to već ide, uvek je trener krivac. Male su šanse ... Videćemo" – zaključio je nekadašnji svetski šampion.

Popularan radijski voditeljski duo je pitao Gurovića I da prokomentariše da li će Nikola Jokić nekada ponovo zaigrati za reprezentaciju, da li bi bilo drugačije da je sa nama bio Bogdan Bogdanović, kako je Miloš Teodosić reagovao dok je gledao utakmicu, a šta je nekadašnji prvak odgovorio možete pogledati u nastavku.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP