Glas Javnosti

Janjuš se izblamirao: Izašao na glasanje pa sreo Eninog druga (VIEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

U "Eliti" isplivali šok detalje, kamera sve usnimila!

Juče su se u Srbiji održali vanredni parlamentarni izbori na kojima su građani imali priliku da izaberu 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih izbora, održani su i pokrajinski izbori u Vojvodini, kao i lokalni izbori u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd. Tim povodom, učesnici rijalitija "Elita" su napuštali imanje u Šimanovcima kako bi ispunili svoju građansku dužnost i glasali.

 

Rijaliti učesnici su u pratnji obezbeđenja odlazili na glasanje, a bila im je zabranjena komunikacija sa prolaznicima. Bilo je i zanimljivih situacija, poput Marka Janjuševića Janjuša koji je pokušao da ostane neprimetan tako što je stavio kapuljaču i tražio naočare od svojih saputnika.

- Joj, a Janjuš, stavio kapuljaču. Kad smo stigli na njegovo mesto, kaže: "Prošli put sam sreo ženu" i sretne njenog najboljeg druga na glasanju, dobro mu nije bilo. Tražio mi je da mu pozajmim naočare, da pokuša da bude neprimetan. Kaže ovaj iz obezbeđenja: "Najbolje da se Janjuš sakrije" - rekla je Kačavenda, smejući se. 

Matora je iskoristila priliku da podeli svoje iskustvo sa glasanja, ističući da su ih pustili da prođu bez čekanja u redu, zahvaljujući podršci penzionera koji su ih pustili "preko reda". Otkrila je da je ovo iskustvo za nju bilo posebno važno i emotivno.


- Mi smo brzo završile, Vanja i ja, na 15 minuta odavde. Pustili su nas, mi stali u red i jedna žena: "Mogu li ove naše komšinice preko reda", svi uglas: "Da!". A znaš kakvi su inače naši penzioneri. Svi nas pustili, nismo čekali red. Znaš kako budu inače, rijaliti i te fore. A ovo, kao da me je Bog poslao da odem na glasanje. Ne smem da vam pričam, ali reakcije. Mislim, sve što ja znam, ali ne može da mi dođe do glave. Da se ja nerviram i stresiram, nema šanse više - otkrila je Tomićeva.

Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR