Glas Javnosti

Madona završava turneju besplatnim koncertom u Brazilu: Ali postoji problem

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Madona je najavila da će završiti svoju turneju "Celebration" besplatnim nastupom u Rio de Žaneiru u Brazilu u subotu, 4. maja na plaži Kopakabana.

Koncert će biti besplatan u znak zahvalnosti njenim fanovima što su proslavili više od četiri decenije njene karijere tokom ove epohalne globalne turneje. Ovo će biti prvi Madonin nastup u Brazilu od 2012. godine.
Za događaj nisu potrebne ulaznice. Ulaz će se vršiti po principu - ko prvi dođe, biće na događaju. Bina će biti ispred jednog hotela a događaj će direktno prenositi TV Globo. Mnogi su primetili da bi mogao nastati haos na dan koncerta jer će verovatno mnogi želeti da dožive ovaj spektakl. Ne isključuju se incidenti na kapijama, tako da se pretpostavlja da će obezbeđenje biti pojačano te večeri.


Nakon tromesečnog odlaganja zbog ozbiljne bakterijske infekcije zbog koje je kraljica popa navodno završila u komi, Madonina turneja "Celebration" je započela u Londonu u oktobru sa rekordnih šest rasprodatih nastupa u koncertnoj sali O2, i nastavila se širom Evrope pre nego što je došla na Ameriku krajem prošle godine.




Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR