Glas Javnosti

Za Miškovića ne važi zakon

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

Mišković ima 74 godine i ulazi na zadnja vrata, da ga neko ne bi video! ON IDE U HOTEL NA RUČAK

Miroslav Mišković nije se odrekao navike koju je imao pre uvođenja vanrednog stanja, te svakog dana, uglavnom oko 13 časova, dolazi u “Kraun plazu” na ručak.

Dok svi stariji od 65 danima ne izlaze iz kuća, osim u terminima kada su prodavnice otvorene samo za njih, vlasnik “Delte” i jedan od najbogatijih Srba Miroslav Mišković (74) svakog dana ide na ručak i održava poslovne sastanke u hotelu “Kraun plaza”, prenosi Republika.rs.

Upravo u “Kraun plazi” u petak je policija otkrila jedno od najvećih masovnih kršenja mera koje je država propisala u borbi protiv koronavirusa.

Tada je, podsetimo, uhapšeno 20 ljudi, koji su se okupili u restoranu hotela družeći se i ispijajući piće kao da su izašli u provod iako je na snazi zabrana okupljanja više od dvoje ljudi, kao i pravilo po kom samo jedna osoba može da boravi na prostoru od četiri kvadratna metra. Među privedenima bilo je nekoliko poznatih ličnosti: pevač Mitar Mirić, njegov kolega Radiša Trajković poznatiji kao Đani sa ženom i sinom, fudbaler Aleksandar Prijović.

Miroslav Mišković nije se odrekao navike koju je imao pre uvođenja vanrednog stanja, te svakog dana, uglavnom oko 13 časova, dolazi u “Kraun plazu” na ručak.

Miškovića u hotel dovoze u limuzini sa zatamnjenim staklima i on ne ulazi na glavna vrata, već kola dolaze do garaže kroz ulaz na zadnjoj strani “Kraun plaze”, gde inače ulaze zaposleni i gde kamioni istovaruju namirnice.

 

Izvor: Espreso.rs / srpska-reč.rs

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR