Glas Javnosti

VODITELJ POSTAVIO PITANJE DR NESTOROVIĆU, A OVAJ MU ODGOVORIO: 'SRAM TE BILO!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Bivši član Kriznog štaba, profesor doktor Branimir Nestorović, iznenađujuće je reagovao na pitanje kojemu je postavio Vanja Bulić u emisiji.

Voditelj Vanja Bulić je na početku emisije pitao dr Branimir Nestorovića kako ga sada zovu, tačnije, koju tituli koriste, na šta je on rekao:

– Samo doktor. Mene zovu doktorom i to mi se sviđa. Sad sam u penziji, profesor više nisam studentima – rekao je Nestorović, a onda je Bulić rekao da više nije profesor ni studentkinjama na šta se Nestorović samo nasmejao i rekao: “Sram te bilo.”

Na pitanje da li ga ljudi svašta pitaju, on je rekao da dolaze sa raznim pitanjima o bolestima.

– Priznajem da sam otišao malo dalje od svoje specijalizacije. Otišao sam u širinu jer su mi interesantne stvari. Ali, da, svašta pitaju, što je malo opterećujuće. Izgleda da jesam zvezda. Dok sam dolazio ovde, na pešačkom prelazu me je zaustavila Suzana Mančić. Malo pre se desilo – rekao je kroz smeh Nestorović.

– Ja sve vreme ljudima objašnjavam da kad dođe epidemija da nema šta da se radi na zdravlju. Ne možeš da budeš zdrav samo tako što ćeš da se sakriješ u kuću i da čekaš da virus prođe, jer neće proći – objasnio je Nestorović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP