Glas Javnosti

VLASTI KAPITULIRALE PRED ŽURKAMA: I ovog vikenda lumpovanje do jutra, zaposleni poručuju:' BOLJE DA UMREMO OD KORONE NEGO OD GLADI'!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Vlasti, Krizni štab, epidemiolozi, virusolozi,  nemaju rešenje za noćne kulubove koji su i ovog vikenda radili do sitnih jutranjih sati.

Zaposleni u klubovima u kojima se partija uglavnom bez zaštitne maske i distance, skoro jednoglasno poručuju da su možda veće šanse da se "zarazite u gradskom prevozu u jutranjem špicu", ali i tvrde, da od "klabinga žive porodice koje sada moraju da biraju da li će umreti od korone ili od gladi"?

Podsećamo da je radno vreme bilo ograničeno do 23 sata, vlasti od sutra najavljuju zatvaranje od 21 sat.

Prvog vikenda nakon što je stupio na snagu takozvani korona zakon, komunalni inspektori i milicajci bili su na terenu zajedno sa sanitarnim inspektorima. Samo u Beogradu su između subote i nedelje kontrolisali oko 150 objekata, a pojedine, kako tvrde i zatvorili zbog nepoštovanja protivepidemioloških mera.

- Radi se kontrola neprestano, bilo je pražnjenja lokala i tokom vikenda za nama. Komunalna milicija i sanitarna inspekcija je bila na terenu i izvršila pražnjenje lokala. Maksimalno se ide sa tim aktivnostima i u kontinuitetu - kaže Darko Glavaš gradski sekretar za vanredne situacije.

Prestonički klubiovi su pored ovih tvrdnji tokom vikenda radili do duboko u noć.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR