Glas Javnosti

Ilon Mask priznao da se drogira: Ova supstanca mu pomaže u poslovanju

Svet
Autor: Glas javnosti

Izvršni direktor Elon Mask rekao je da je njegovo korišćenje ketamina korisno za Teslino poslovanje u video intervjuu sa bivšim voditeljem CNN-a Donom Lemonom objavljenom na mreži u ponedeljak.

Mask je rekao da mu "lek" pomaže da upravlja „negativnim hemijskim stanjem“ sličnim depresiji u intervjuu obavljenom ovog meseca koji se takođe dotakao politike, moderiranja sadržaja na X-u i Tesli.

- Sa stanovišta Volstrita, ono što je važno je izvršenje, rekao je Mask, koji vodi proizvođača automobila, raketnu kompaniju SpaceX i platformu društvenih medija X. Mask je tvrdio da Tesla vredi koliko i ostatak automobilske industrije zajedno.

- Iz ugla investitora, ako nešto uzimam, trebao bi da nastavim da uzimam, poručio je ekscentrični milijarder.


Istraga Volstrit žurnala objavljena u januaru kaže da je Mask koristio droge uključujući LSD, kokain, ekstazi i psihodelične pečurke, što je zabrinjavalo rukovodioce i članove odbora u njegovim kompanijama.
Izveštaj je izrazio zabrinutost da bi ilegalna upotreba droga verovatno predstavljala kršenje savezne politike koja bi mogla da ugrozi vladine ugovore kompanije SpaceX.

Žurnal, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa tim, izvestio je da je jedna direktorka Tesle postala toliko frustrirana Muskovim ponašanjem da se nije kandidovala za ponovni izbor u odbor 2019.

Mask je u januaru odgovorio na izveštaj WSJ o X, rekavši da je pristao na trogodišnje nasumično testiranje na droge na zahtev Nacionalne administracije za aeronautiku i svemir, koja je u partnerstvu sa SpaceKs-om. "Nisu pronađene čak ni količine u tragovima droge ili alkohola", rekao je Musk.


Musk je rekao Lemonu da ima lekarski recept za ketamin. Milijarder je procenio da je uzimao "mali iznos svake druge nedelje".

Njegovi komentari su bili odgovor na to što je Lemon pitao čemu je namenjen Maskov recept za ketamin, i da li se ikada zabrinuo „da bi ovo moglo stati na put vašim vladinim ugovorima i odobrenjima, kao i Volstritu“.

Lemon je postavio intervju na Jutjub i Iks, nakon što je prošle nedelje rekao da je Mask otkazao ekskluzivno partnerstvo koje je „The Don Lemon Shov“ imao sa X.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR