Glas Javnosti

BOJKOT: Nestorović nije došao na konsultacije kod Vučića

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić danas razgovora sa predstavnicima izborne liste "Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović" u okviru konsultacija o mandataru za sastav nove Vlade. Međutim, Nestorović se nije pojavio na sastanku.

Sa predsednikom su na razgovoru ostali predstavnici pokreta, a sve se dešava nakon raskola u tom pokretu.

Naime, nakon jednog sastanka oni su saopštili da je Nestorović napustio taj pokret, on da je napustio samo sastanak a ne i pokret.

Deo članova tog pokreta rekao je da Nestorović hoće da preuzme pokret, a ne da se demokratski odlučuje o svemu.


Predsednik Srbije je konsultacije sa parlamentarnim strankama oko formiranja vlade počeo 26. februara i prvo se sastao sa manjinskim strankama, a danas su konsultacije nastavljene.

- Pokret „Mi glas iz naroda“ neće imati svakako značajnu ulogu u foirmirnu vlade jer SNS može sama da formira republičku vlast, ali Miloš Vučević iz SNS je najavio da će tokom formiranja vlade biti inkluzivni što nagoveštava da će i predstavnici drugih stranaka biti u Vladi.

Izvestili smo predsednika Srbije Aleksandra Vučića da nemamo većinu, da nećemo predložiti mandatara za sastav Vlade i da ćemo ostati na pozicijama na kojima smo bili i pre izbora - izjavio je danas predstavnik liste „Mi – glas iz naroda“ Aleksandar Pavić posle konsultacija sa Vučićem o kandidatu za premijera.

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR