Glas Javnosti

NASILJE U BATAJNICI: U kafiću napao bivšu devojku (36), gađao je flašom

Hronika
Autor: Glas javnosti

Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela.

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan uhapšeni D. Z. (51) zbog sumnje da je naneo lake telesne povrede bivšoj emotivnoj partnerki M. P. (36).

Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni je u kafiću u Batajnici, staklenom pivskom flašom gađao bivšu partnerku, pogodio je u glavu i naneo joj lake telesne povrede, pri čemu je imao 1,36 promila alkohola u organizmu.


Neposredno pre saslušanja osumnjičenog je pregledao veštak neuropsihijatar, pa kada je utvrđeno da je uračunjiv izneo je odbranu pred javnim tužiocem i negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je u pitanju osoba prema kojoj su ranije izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije sa bivšom partnerkom, da je događaju prethodio raskid emotivne veze, te da postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na nju, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prema osumnjičenom odredio pritvor.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR