Glas Javnosti

U vrtiće, škole i ambulante stiglo 20 laptopova: Užičanima to bilo najpotrebnije

Društvo
Autor: Glas javnosti

Laptop računare dobila su izdvojena odeljenja osnovnih škola u Turici, Kačeru, Gostinici, Volujcu, Krvavcima, Ljubanjama i matične škole u Karanu, Kremnima i Ravnima

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević uručila je danas predstavnicima osnovnih škola, vrtića, udruženja i seoskih zdravstvenih ambulanti 20 laptop računara. Uz podsećanje da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave krajem prošle godine doniralo gradu 20 laptop računara, gradonačelnica je istakla da je Gradsko veće donelo odluku da se ta oprema ustupi ustanovama kojima je najpotrebnija.

“Naravno računajte na našu podršku i u narednom periodu, jer ono što želimo je ravnomeran razvoj svih mesnih zajednica na teritoriji našeg grada. Seoske mesne zajednice i ljudi koji žive u njima jednako su nam važni. I to pokazujemo i ovim činom ali i svim ostalim projektima i poslovima koje smo realizovali u okviru putne infrastrukture, objekata vrtića i škola i svih drugih neophodnih sadržaja. Naravno u saradnji sa vama i sa građanima nastavljamo istim tempom”, naglasila je gradonačelnica.


Laptop računare dobila su izdvojena odeljenja osnovnih škola u Turici, Kačeru, Gostinici, Volujcu, Krvavcima, Ljubanjama i matične škole u Karanu, Kremnima i Ravnima, kao i vrtići u Karanu i Kremnima. Prema iskazanim potrebama računarska oprema dodeljena je i mesnim zajednicama Drežnik i Volujac, zatim zdravstvenim ambulantama u Ribaševini, Drežniku i Mokroj Gori. Laptop računare preuzeli su i predstavnici užičkih udruženja “Roditelj”, “Jefimija”, “Ženski centar Užice” i “Klub 3”.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR