Glas Javnosti

UHVAĆENA U ŠOPINGU! Bila je toliko šokirana da je morala da objavi snimak (VIDEO)

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Samo nekoliko sati od kada je test pokazao da je pozitivna na korona virus jedna devojka je ipak rešila da ode u šoping.

Ovo je toliko iznerviralo medicinsku sestru koja je prepoznala pacijentkinju  da je odlučila da snimi pacijentkinju dok stoji u redu, čekajući da plati ono što je stavila u korpu, prenosi "Njujork post".

Kada vidite pacijenta kojem ste ranije uzeli bris i koji je bio pozitivan na Kovid, da čeka u redu u prodavnici. Sestro, rekla sam ti da ostaneš kod kuće i oporaviš se, napisala je medicinarka u videu koji je pregledan skoro dva miliona puta.

Nije otkrila da li se suočila sa svojom pacijentkinjom ili da li ju je ova prepoznala, međutim, hiljade gledalaca pohrlile su da ostave komentare na ponašanje koje ih je zgrozilo.

"Odustao sam od toga da se uzdam u zdrav razum drugih ljudi, moral i savest", "I, to je razlog zašto pandemija nikada neće biti gotova", besneli su jedni.

Drugi su se nadali da će medicinska sestra javno prozvati pacijentkinju koja je prekršila paravila, iako priznajući da bi to bilo kršenje zakona o zaštiti podataka,piše Blic.

Jedna grupa sumnja da je žena možda postala žrtva nejasnih poruka Centra za kontrolu zaraznih bolesti.

EKSKLUZIVNO: “Glas” u Melburnu sa Srbima ispred Novakovog hotela


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR