Glas Javnosti

DOGORELO: Pacijenti smešteni na Sajmu najavljuju štrajk glađu!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Pacijenti koji su od 24. marta smešteni u privremenoj bolnici na Sajmu, njih, kako navode, 65 kažu da će stupiti u štrajk glađu jer još uvek ne dobijaju rezultate prvog testiranja koje im je, kako tvrde, urađeno pre više od dve nedelje. Navode da, ukoliko ne dobiju informacije do večeras, sutra stupaju u štrajk glađu.

Tvrde da ih niko ne obaveštava ni o testiranju koje im je rađeno u petak, a da im glavni epidemiolog u Sajmu, na upite, ne daje odgovore o tome kada će im biti saopšteno da li su pozitivni ili negativni.

"Obećali su nam da će testovi biti gotovi za 24 sata, ali nam se i dalje niko ne obraća... Jako smo zabrinuti, ovde se nalazimo od kad su nas prebacili iz doma na Košutnjaku. Mi i dalje danima ništa ne znamo, iako nemamo nikakve simptome, niti smo ih imali od početka", tvrdi za N1 Saša koji boravi na Sajmu.

Navodi da su im ponovo traženi podaci.

"Ni na jedno naše pitanje, lekari nemaju odgovor. Sigurni smo da su neki testovi izgubljeni, jer su nekima ponovo traženi podaci. Problem je što smo svi ovde izmešani, a ima i pozitivnih i negativnih na virus", navodi Saša.

Smešteni u Sajmu kažu da pohvaljuju pripadnike Vojske Srbije, jer se, kako navode, jedino oni prema njima ponašaju fer i korektno. 

 

Izvor: rs.n1info.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR