Glas Javnosti

Šta se krije iza koronavirusa?

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

Da li je koronavirus prirodni, ili je hemijsko-biološki?, Da je prirodni imali bismo prirodnu vakcinu protiv istog? (pošto nema prirodne i pronađene vakcine sasvim je izvesno da je koronavirus hemijsko-biloški produkt!), Ako je hemijsko-biološki produkt gde je napravljen (proizveden)? Ko ga je proizveo?, S kojom ga je namerom proizveo?

Na ova i mnoga druga pitanja odgovor pokušava da da ugledni profesor Aristotelovog univerziteta u Solunu prof. dr. Kirijakos Kirijazopulos, koji je advokat pri Aeropagosu – vrhovnom sudu Grčke. On je i diplomirani teolog i prvi je postavio pitanje o ustavnosti zabrane bogosluženja i svetih liturija u Grčkoj.

U svom tekstu: Koronavirus – prirodna epidemija ili zločin genocida? Postavlja pitanje krivične odgovornosti zbog svega što nam se dešava. A dešavaju nam se: ograničenja kretanja, diskriminacija po osnovu starosnog doba, ograničenja i zabrana verskih obreda i crkvenih službi, zabranjuju se komunikacije, zaustavljen je ekonomski, kulturni i društveni život čovječanstva, itd. Ovim se krše, ne samo lične slobode i ljudska prava, već se nanose nesagledive posledice po čovečanstvo, koje je zaustavljeno i skrenuto u ambis, u katastrofu. Spravom je premijer Velike Britanije g. Boris Džonson postavio i pitanje mentalnog te duhovnog zdravlja čovečanstva. Slučaj medicinske sestre u Italiji koja je iz straha da ne bi koga zarazila izvršila samoubistvo! A ona nije usamljena i mi ne možemo sada ni pretpostaviti koje će i kakve sve posledice biti po mentalno zdravlje čovečastva. To je rezultat nametanog straha i panike koji se poput virusa širi svetom. Uporedimo izjave i saopštenja i izvucimo zaključke!

Dakle, neko ko je radio na proizvodnji i upotrebi koronavirusa imao je zle i genocidne namere. Tek je juče, 26. marta 2020. godine OEBS skrenuo pažnju svojim članicama na kršenje zagarantovanih ljudskih i svih drugi prava i pozvao ih da rasmotre svoje mere koje su donele.

U svom radu prof. Kirijazopulos podseća sve na odredbe UN-ja i drugih Međunarodnih organizacija za sprečavanje genocida. Dakle, na delu je, zaključuje prof. Kirijazopulos, mogući zločin genocida. Sigurno je teško danas utvrditi ko je tačno odgovoran za ovaj zločin? Međutim, između “redova“, medijskih optužbi i prozivki, tajni klupko zvanog koronavirusa počinje da se odmotava.

Još je u januaru 2020. godine objavljeno u jednom ruskom časopisu koji nosi naziv ZVEZDA da je koronavirus biološki proizvod SAD-va usmeren protiv Rusije, Kine – (Koronavirus: biologičeskaя voйna SŠA protiv Rossii i Kitaя). Odnosni tekst Julije Papševe preveden je na engleski i objavljen u lokalnom geopoličkom listu – Coronavirus: US Biological Warfare Against Russia and China!!! S druge strane Ambasada Republike Kine u Parizu postavila je pitanje: “Koliko je slučajeva koronavirusa bilo među 20.000 umrlih od gripe u SAD-ma prošlog Septembra?“ Gle, za ovu informaciju nismo nikada ni čuli.

Osim gore navedenog pisac ovog teksta pripsuje Vašingtonu (čitaj SAD-ma) da finasira prizvodnju hemisko-bioloških supstanci – otrova i virusa kako bi ih upotrebile na četiri geografska područja i to: Irana, Rusije, Kine i Centralne i Zapadne Afrike.

Imajući u vidu sve što navodi prof. Kirijazopulos, kao i činjenicu da su već podnesene desetine ili stotine krivičnih prijava u Austriji i drugim Evropskim državama, pitanje Koronavirusa dobiće svoj međunarodni epilog na sudovima. Moraće neko da odgovara za ovoliki zločin protiv čovečanstva. Čovečanstvo je napadnuto – od KOGA? Moramo dobiti odgovor! Koronavirus je samo oruđe u rukama NEKOGA!

Izvor: Hrišćanske priče / Mitropolit Hrizostom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR