Glas Javnosti

TEORETIČARI ZAVERE SADA IMAJU OPRAVDANJE: Premijerke Kvinslenda obmanula javnost primivši NEOTVORENU VAKCINU! (VIDEO)

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Vakcinacija protiv korona virusa aktuelizovala je ponovo snimak premijerke Kvinslenda Anastasije Palaščuk na kom je navodno vakcinisana protiv gripa i to iglom sa koje nije skinut čep!

Sporni video kruži društvenim mrežama i kako je utvrđeno nije montiran, ali jeste izvučen iz konteksta.

"Evo kako premijerka Queensland-a Australija prima vakcinu. Posmatrajte ovo sa oba oka da vidite kako ni čep sa igle nije skinut! PREVARANTI BELOSVETSKI!”, istaknuto je u objavi podeljenoj više od dve hiljade puta na Fejsbuku.

Video je na mrežama širom sveta aktuelan još od aprila ove godine. Sredinom juna je sa jednog profila u Srbiji podeljen skoro tri hiljade puta. Logo sa donje desne strane “Mario zna idemo do kraja” nam ukazuje odakle je preuzet u skorašnjoj objavi.

Na njegovu ponovnu eksploziju među pristalicama antivakcionalnog pokreta uticala je činjenica da su gotove vakcine protiv kovida 19 već krenule da pristižu u pojedine zemlje.

Osim Fejsbuka, Tvitera i Jutjuba, završio je i na TikToku.

“Naravno da nisi ništa osetila kada je čep i dalje bio na špricu”, kaže jedan TikToker, aludirajući cinično na izjavu premijerke da nije ništa osetila primivši vakcinu.

Pogledajte snimak koji je usijao društvene mreže:

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR