Glas Javnosti

SLEDEĆA MERA JE ZAKLJUČAVANJE NA TRI NEDELJE! Dr Paunić: Kovid propusnice da važe 24 sata

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Epidemiološkinja Studentske poliklinike dr Mila Paunić navodi da se među studentima beleži povećanje broja zaraženih.

Ističe da ne pamti da su u bilo kojem talasu imali ovoliki pritisak i da sve više zdravstvenih radnika u toj ustanovi oboleva.

Poručuje da jedino lekari mogu da odluče kakve epidemiološke mere će važiti i da kovid propusnice moraju da postoje 24 časa dnevno, kao i da je sledeće zaključavanje na tri nedelje.


Mila Paunić je, gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a, istakla da nema dileme da kovid propusnice moraju da postoje 24 časa dnevno.

"Tu nemam apsolutno nikakve dileme i ne slažem se sa tim da sme bilo ko da odlučuje sem lekara. Znači, lekar jedino može da odluči kakve su epidemiološke mere koje se u jednoj zemlji za ovakvu situaciju mogu primeniti. Sledeće je sigurno zaključavanje, zatvaranje po meni na tri nedelje, a ne na dve, da bismo zaustavili ovu situaciju koju imamo. Nakon toga i dalje nastaviti sa kovid propusnicama i vakcinacijom iz sve snage", ističe Paunićeva.

Naglašava da koronavirus stalno mutira i da će se, ako se ne vakciniše dovoljan broj ljudi, stvoriti takva varijanta virusa da ni vakcinisani neće više biti zaštićeni.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Svetislav Milinković u 04.11.2021 13:34:46 h
     0 

Ало дали сте ви нормални Увести ковид пропуснице 24 сата.Дали размишљате од чега да живе људи који имају локал у закупу.Како да плате радника,рачуне за гас,струју,воду,порез и сва остала срања која држава тражи ако сам неможе да ради.Присиљавате народ на вакцину!!!Проучите Устав! године режим на челу са Вучићем и кризним штабом крше устав и људска права.Е па доста је више,дошло нам је до грла,сад се лопта враћа у њихово двориште.Биће велико зло ако се ово дозволи!!!Ја сам против вакцине и први ћу кренути на ову јебену власт и такозвани кризни штаб после овакве одлуке а нисам сам веруј те ми.Има нас много!!!