Glas Javnosti

RAZBIJENA KORONA ŽURKA U KRAGUJEVCU: Iz podruma dopirala glasna muzika, komunalci upali unutra, NASTAO JE HAOS!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Komunalna policija imala je i ovog vikenda pune ruke posla. Velika korona žurka organizovana je u Kragujevcu, u podrumu jedna stambene zgrade u Ulici Dr Ilije Kolovića. Na poziv komšija komunalna policija je izašla na teren, nakon čega je upala u lokal i primenila sve mere za razbijanje ovakvih okupljanja.

 - Neko od komšija je prijavio da se čuje muzika iz podruma gde se nalazi kafić.

Posle toga je ubrzo došla policija i pokušali su da uđu. Tada se muzika utišala, ali nisu otvarali. A onda je nastao haos.

Policija je ušla unutra, bilo je 30-ak mladih. Policija je pretresala sve prisutne - ispričao je za "Ucentar.rs" jedan od ljudi koji se javio tom portalu posle objavljene vesti.

On kaže da su pre upada nekoliko minuta obilazili oko zgrade gde se nalazi lokal, jer nije moglo da se locira odakle dolazi muzika.

- Vrata su metalna i velika. Lokal je dobro zamaskiran. Našli su sporedna vrata u podrumu i sa komunalnom policijom vičući uleteli unutra. Filmska akcija - objasnio je ovaj sagovornik.

U skupštini grada potvrdili su da je komunalna policija zatvorila lokal na 72 časa i da je sa 150 hiljada dinara kažnjena vlasnica kafića.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR