Glas Javnosti

Doktorka Nada Kostić: Tramp nema koronu, sklonio se dok ne prođe obračun sa pohlepnim bankarima?!

Korona virus
Autor:

Vest o tome da su Melanija i Donald Tramp pozitivni na korona virus, iznenadila je mnoge, ali ne izgleda i prof. dr Nadu Kostić koja smatra da se prvi čovek Amerike povukao iz javnosti, kako bi, kako "tvrdi, obračun za dubokom državom i pohlepinim bankarima koji je u toku, što je moguće mirinije prošao".

Prof. Kostić ne isključuje mogućnost lažne vesti, ali naglašava da je "1. oktobar početak hapšenja duboke države", od kojeg će obični građani imati, kako tvrdi, čak i korisit, u vidu otpisa kredita.

- Tramp ne želi da širi dodatni haos, ovo je možda njegova želja da se, pod senkom korone, povuče na kratko iz javnosti, jer će to biti veliki udarac dubokoj državi i bankarima... I za Putina je jednom bilo objavljeno da je pozitivan, ali reč je o ozbiljnim državnicima, koji u ovkavim situacijama žele na kratko da se povuku, kako bi izbegli haos na ulicama, kaže Kostić.

Ona najvljuje da će novonastala situacija najviše pogoditi bogate, jer neće više, kako naglašava, moći da štampaju novac bez pokrića.

- To je pozitivno tako ćemo izbeći čipovanje i vakcine. Sve je smišljeno da se Tramp povuče u karantin sve se završava kako sam čula za tri dana, ali verovatnije za 7 do 10 dana, a i izrada vakcine na kojoj su smislili da im zaradi basnoslovni novac nešto ne ide, narode ne primaj nikakvu vakcinu... Ljudi umiru zato što ne mogu da dođu na red za preglede pred izgovorom korone - kaže Nada Kostić.

 (Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR