Glas Javnosti

PRINC ČARLS POBEDIO KORONU

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

Nakon što je potvrdio da je zaražen koronavirusom i nedelju dana proveo boreći se sa zarazom, britanski princ Čarls objavio je video u kome priča kako je ozdravio.

To je njegovo prvo obraćanje javnosti otkako je preležao koronu, pa je iskoristio da se ovim putem zahvali volonterima i zdravstvenim radnicima.

-S obzirom na to da sam nedavno prošao kroz zarazu, srećom sa blagim simptomima, sada sam na drugoj strani ove bolesti, ali još u stanju socijalne udaljenosti i opšte izolacije. Kao što svi učimo, ovo je čudno, frustrirajuće i često uznemirujuće iskustvo kada prisustvo porodice i prijatelja više nije moguće- rekao je princ, a deo vremena posvetio svim ljudima koji i dalje moraju da rade, kao što su prodavci u supermarketu i mnogi drugi.

Podsećamo, nakon što je objavljeno da je princ Čarls zaražen koronom, on je proveo u izolaciji nedelju dana. Iako je njemu dijagnstifikovan koronavirus, test kome se posle toga podvrgnuta njegova supruga Kamila bio je negativan, ali se ona odlučila na smoizolaciju.

Izvor: Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR