Glas Javnosti

PETICIJU PROTIV VAKCINACIJE DECE POTPISALO PREKO 5.000 RODITELJA! Stop EKSPERIMENTALNIM vakcinama protiv KOVID 19 U SRBIJI!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Peticiju protiv vakcinacije dece eksperimentalnim vakcinama protiv KOVID-19 u Srbiji, potpisalo je preko 5.200 građana a broj onih koji daju svoj potpis povećava se iz dana u dan.

Tekst peticije prenosimo u celosti:

- Poštovani roditelji i i svi istinski zainteresovani za zdravlje dece i populacije,

Obraćamo vam se sa ovom peticijom, svima, bez obzira na vaš lični trenutni stav oko vakcinacije ili vakcinacije protiv KOVID-19 - dakle obraćamo se i onima koji su za vakcinaciju, onima koji žele bolje informacije o vakcinaciji pre implementacije neke vakcine i onima koji ne žele nikakvu vakcinaciju, bez obzira na pripadnost narodu, naciji, religiji, političkoj opciji i drugim vrstama svrstavanja.

Ova peticija se isključivo odnosi samo na POTPUNO i HITNO zaustavljanje vakcinacije najmlađih štetnim eksperimentalnim vakcinama protiv KOVID-19, i ne odnosi se na ostale vakcine.

Ova peticija je protiv direktnih i indirektnih pritisaka na osobe i institucije, i propagiranja vakcinacije najmlađih (bez prave naučne argumentacije) štetnim eksperimentalnim vakcinama protiv KOVID-19, i ne odnosi se na ostale vakcine.

Kao najviši prioritet stavljamo zdravlje i budućnost najmlađih, iznad svih interesa koji očigledno postoje oko ove eksperimentalne vakcinacije protiv KOVID-19.

Imamo dovoljno NAUČNIH DOKAZA i PODATAKA ISTRAŽIVAČKIH STUDIJA, kao i istinitih STATISTIKA zvaničnih centara za kontrolu zaraznih bolesti (npr. USA, Holandija, UK) koje nisu naštimane od osoba koje su u sukobu interesa sa ovom eksperimentalnom vakcinacijom protiv KOVID-19 da tvrdimo sledeće:

- PCR test ne obavlja svoju funkciju (oboren je stručno-pravno na sudu u EU, u Portugalu) zbog čega brojevi bolesnih nisu odgovarali stvarnosti, a primenjene mere su bile nepotrebne,
- ne postoji pouzdan test koji može da utvrdi razlike u sojevima KOVID-19,
- statistike bolesnih od KOVID-19 su naštimane da pokazuju veće brojeve, zdravi ljudi ne mogu da šire bolest,
- postoji lažno predstavljanje medicinskih istina u glavnim medijima, širenje pseudonauke, npr. o načinu kako radi ljudski imunitet,
- eksperimentalne vakcine protiv KOVID-19 imaju privremeno odobrenje i nisu dovoljno testirane, a proizvođači istih su oslobođeni svake odgovornosti,
- sastav vakcina i informacije o njima (među kojima su npr. nuspojave i ažurne stastitike o nuspojavama) nisu dostupne roditeljima na uvid,
- veća je šteta od koristi od ove vakcinacije, jer izuzetno je visok broj mrtvih i povređenih od eksperimantalnih vakcina (koji je u prošlim vremenima uvek logično dovodio do prekida vakcinacije, i vakcine su se tada odbacivale kao loše - ali sada se ova vakcinacija nastavlja bez analize, tj. potiskuje se nauka, zanemaruje opasnost),
- procenat preživljavanja obolelih od KOVID-19 je veoma visok (statistički sličan sezonskom gripu), a deca gotovo da ne obolevaju,
- nepotrebna je vakcinacija osoba koje su prebolele KOVID-19 jer stiču prirodni imunitet,
- nema garancije da su ove vakcine efikasne i da vakcinisane osobe nisu te koje prenose dalje KOVID-19, dešava se da vakcinisane osobe dobijaju KOVID-19,
- preporuka od WHO je da decu nema potrebe vakcinisati eksperimentalnim vakcinama protiv KOVID-19,
- postoji mogućnost preventive, postoje efikasne metode i protokoli lečenja KOVID-19 (sve se trenutno ignoriše kao odgovor na KOVID-19, forsira se opasna eksperimentalna vakcinacija kao jedino rešenje, a upotrebljene “preventivne” mere dodatno slabe prirodni imunitet).


Dodatno napominjemo, da su deca praktično nezaštićena ako roditelj/staratelj nema dovoljno informacija o eksperimentalnim vakcinama protiv KOVID-19, i da pod utiskom propagande za ovu eksperimentalnu vakcinaciju protiv KOVID-19 može da nanese nepopravljivu štetu svom potomstvu.

Posebna opasnost koja se pojavljuje za društvo u celini, je porast pokušaja diskriminacije (dece i odraslih) na osnovu besmislene podele na vakcinisane i nevakcinisane, pri čemu se nevakcinisani diskriminišu na osnovu lažnih tvrdnji i logički pogrešnih zaključaka, koje nemaju naučnu osnovu u istraživanjima kada se gleda na tu pojavu sa medicinske strane, a nemaju ni pravnu osnovu jer zadiru u prava pojedinca koje smo davne 1948 godine nakon nacističkih i japanskih eksperimenata nad živim ljudima dogovorili u UN (Univerzalna deklaracija o ljudskim pravima) i koja su ugrađena u Ustav i zakone Srbije kao osnovna ljudska prava. Ispitivanje osobe o vakcinalnom statusu spada u povredu Zakona o zaštiti podataka ličnosti.

Deca pogotovo trpe ovakav oblik diskriminacije u vrtićima i školama, odvajanjem od svojih vršnjaka, jer se nepotrebnim merama segregacije (koje su trenutno predložene) u populaciji koja nema visok rizik obolevanja i/ili posledica od KOVID-19, veoma utiče i na psihu dece u razvoju. Problem ovakve navedene diskriminacije se automatski izbegava prekidom eksperimentalne vakcinacije dece protiv KOVID-19 u državi Srbiji.

Sloboda izbora pojedinca u skladu sa Ustavom i zakonima države Srbije mora ostati kao neprikosnovena mogućnost, takođe mora ostati sloboda izbora roditelja ili staratelja deteta, bez diskriminacije.

Svojim potpisom u ovoj peticiji potvrđujete da ste protiv neobavezne i obavezne eksperimentalne vakcinacije dece (protiv KOVID-19), za zabranu propagiranja iste i za prekid pritiska na javnost, roditelje i staratelje dece, kao i da ste za poštovanje osnovnih ljudskih prava (pogotovo onih koja se krše ovom eksperimentalnom vakcinacijom) garantovanim Ustavom i zakonima države Srbije - navodi se u saopštenju, a svoj potpis protiv vakcinisanja dece možete dati na ovoj stranici.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR