Glas Javnosti

NI ON NIJE OD ČELIKA: Berloskoni završio u bolnici zbog korona virusa, STANJE ZABRINJAVAJUĆE!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni hospitalizovan je u bolnici u Milanu zbog komplikacija usled zaraze virusom korona.

Berluskonijevo zdravstveno stanje nije zabrinjavajuće.
 
Da je Berluskoni pozitivan na Covid-19 saopštio je u sredu njegov lični lekar Albeto Zangrlio. Tada je rečeno da je Berluskoni asimptomatičan, da se nalazi u svojoj milanskoj vili i da će tu ostati 14 dana u karantinu.
 
Berluskoni je, dok je pandemija bila u punom jeku, bio u svojoj kući u Nici u Francuskoj, a zatim je deo godišnjeg odmora proveo na Sardinji gde se družio sa Flavijom Brijatore, vlasnikom diskoteke na Sardiniji "Milijarder", omiljenom mestu ekskluzivnih gostiju na Sardiniji.
 
Brijatore, koji je najavljivao da će tužiti vladu zbog najave o zatvaranju diskoteka, zaražen je kao i većina njegovih zaposlenih, ali i jedan broj gostiju.
 
Čim je objavljeno da je Brijatore pozitivan na Covid-19, Berluskoni se, kako je ranije saopšteno, preventivno testirao na virus, nije bio zaražen, ali je najnoviji test potvrdio da je 83-ogodišnji preduzetnik i političar ipak zaražen Covidom-19.

(Glas javnosti/021.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR