Glas Javnosti

NEVEROVATNO! Predlog učiteljice iz Novog Sada ŠOKIRAO: Kaditi tamjanom učionicu protiv korone!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Prvo Oče naš i tamjan, pa čas može da počne. U najkraćem, tako se može prepričati objava jednog roditelja o predlogu učiteljice u Vajber grupi koji je osvanuo na društvenim mrežama i izazvao buru komentara.

Naime, dan pre nego što su školska zvona označila početak školske godine učiteljica u OŠ "Ivo Lola Ribar" u Novom Sadu poslala je predlog roditeljima svojim učenika. On glasi ovako:

 - Da li se slažete da svakodnevno pre početka nastave zapalimo tamjan u našoj učionici i izgovorimo molitvu Očen naš - piše u poruci na roditeljskoj Vajber grupi koju je napisala učiteljica jednog odeljenja četvrtog razreda.

Ispod pitanja ostavljena je mogućnost roditeljima da glasaju da li su saglasni sa tim predlogom ili ne i velika većina, tačnije 18 roditelja je podržao predlog učiteljice, dok se nekolicina protivila.

 Ispod objave stavljena je i slika na kojoj stoji da ne postoji virus koji će opastati u kući u kojoj se on svakodnevno pali.

Objava je vrlo brzo podeljena na društvenim mrežama i izazvala bezbroj komentara. Jedna od majki koja je pitanje učiteljice i podelila zapitala se da li je uopšte moguće da se tako nešto pita, te da je Srbija sekularna država.

Većina komentara ispod objave bila je da je to "strašno" i "jezivo".

 Da li se vi slažete sa predlogom učiteljice?

(Glas javnosti/Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR