Glas Javnosti

NEĆEMO STATI NA TRI DOZE! "Ko neće da se vakciniše, neka bude u svoja četiri zida"

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Da će biti i četvrte i narednih doza smatra Eleonora Gvozdenović, infektološkinja i profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Po njenim rečima, sigurno ćemo  još primati vakcine protiv korone.

„Sada se rade neke velike studije, i u tim studijama će da se odredi kako se kreću antitela na vakcine, kako se kreću na različite kombinacije vakcina, i takođe ide jedna velika studija koja će da odredi kakav je ćelijski imunitet. Međutim, rezultati tih studija će biti tek za oko godinu dana“, navodi profesorka Medicinskog fakulteta.


Ona je iznela i zanimljiv stav po pitanju kovid propusnica za koje važi pravilo da su neophodne od 20 h uveče. 
Ona smatra da je to što se traže propusnice od 20h uveče potpuno bezveze.

„Treba da se traže propusnice stalno, 24 sata. Izvolite, ukoliko hoćete da živite običnije – budite vakcinisani, ukoliko nećete, ukoliko hoćete da budete u vaša četiri zida, i da mene ne ugrožavate, nemojte biti vaksinisai, ali živite u četiri vaša zida“, navela je ona.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Uplašena i zabrinuta u 09.11.2021 16:37:16 h
     0 

Ovo je stvarno nehumano od strane dotične doktorke. Kao što je poznato dosta osoba nije vakcinisano iz zdravstvenih razloga, a dosta i zbog osećaja i saznanja da vakcine izazivaju dosta nus pojava o kojima se ćuti, a i zato što i vakcinisana osoba može da se zarazi i prenese na druge (znači i nevakcinisani su ugroženi od vakcinisanih). U petak 05.11.2021. god. FBI uhapsio je Alberta Burla, predsednika kompanije Fajzer jer je lagao o vakcinama, jer je obmanjivao kupce o efikasnosti vakcina COVID-19. Pfizer je optužen za falsifikovanje podataka i plaćanje mita vladama i mejnstrit medijima. Šta je istina Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Mislav Kolakušić, je u svom videu od 06.11.2021.god. izneo podatke iz kojih se vidi da na intenzivnoj nezi od ukupno zaraženih koronom (osobe starosti više od 40 godina), ležalo je jedna trećina nevakcinisanih i 2/3 vakcinisanuh-šta je istina O poreklu virusa prestalo je da se govori. Da li je prirodni (trebalo bi njegovo mutiranje da slabi), ili iz laboratorije (njegovo mutiranje je sve jače)-šta je istina Mnogo teško vreme. Mnogo smo uplašeni. Treba ovo izdržati.

od Jelena Krstić Lazić u 09.11.2021 10:02:08 h
     0 

Šta sve ljudima pada na pamet.. Stvarno neznam ko im daje uopšte mogućnost da iznose tako nešto u javnost..

od lola u 09.11.2021 09:24:54 h
     0 

poštovana malo ste pomešali lončiće, jer koliko sam razumela iz prethodnih tekstova, vakcinisani mogu da se zaraze i da šire virus, tako da ne razumem baš naj bolje koga bi ste vi držali pod ključem