Glas Javnosti

NA KORAK SMO OD OBAVEZNE VAKCINACIJE: Da li je ovo uvod u NOVI SVETSKI POREDAK!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Vrhovni sud Sjedinjenih Država zakazao je za petak saslušanje usmenih argumenta protiv dve politike administracije predsednika Džoa Bajdena o vakcinama protiv Kovida 19 koje su izdale vladine agencije za borbu protiv smrtonosnog koronavirusa, prenosi VoA.

 Politike su "kritične za odgovor naše nacije na COVID-19", rekla je sekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki u saopštenju.

Obaveznu vakcinaciju, koja se razmatra, uveli su Uprava za bezbednost i zdravlje na radu (OCHA) i Centri za medicinsku zaštitu i službu medicinske nege (CMS).

Politika OSHA zahteva od poslodavaca sa 100 ili više zaposlenih da obezbede da su njihovi radnici u potpunosti vakcinisani ili testirani jednom nedeljno.

Obaveza vakcinisanja CMS-a za radnike u zdravstvenim ustanovama koje prihvataju federalna sredstva za medicinsku zaštitu i medicinsku pomoć, zahteva da radnici budu u potpunosti vakcinisani, uz izuzetke, uključujući i za iskrena religijska uverenja.

Države koje predvode republikanci i savez poslovnih i verskih grupa osporavaju široki zahvat politike i efekte koje obaveza ima na kompanije i radnike.

Takvu politiku su, međutim, podržale Američko medicinsko udruženje i Američko udruženje za javno zdravlje i određeni broj bivših federalnih zdravstvenih zvaničnika.

Osporavanje se predstavlja pred Vrhovnim sudom nakon što je jedan broj nižih sudova dao različita mišljenja o politici.

Kovid 19 zarazio je milione ljudi u SAD i ubio više od 800.000.

BONUS VIDEO: DR DEJAN ŽUJOVIĆ: EVO ŠTA ĆE BITI SA SRPSKIM BOLNICAMA

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR