Glas Javnosti

Marković nominovan za "Heroja Beograda": Tu sam za šta god treba

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

Lazar Marković, fudbaler Partizana, oduševio je javnost kada je ponudio pomoć svojim komšijama i najugroženijima za vreme pandemije koronavirusa.

Srpski fudbaler je na oglasnoj tabli u svojoj zgradi okačio obaveštenje da ukoliko nekome od njegovih komšija, posebno onim starijim, treba bilo kakva pomoć, da mu se obrate.

"Mislim da je to najnormalnija stvar. Zahvalio bih se i Nikoli Rokviću koji je sve pokrenuo", rekao je Marković za "Pink", a prenosi Instagram profil FK Partizan.

"Javljale su se komšije, pomogao sam koliko sam mogao. Nadam se da će ovaj period biti što kraći, tu sam da pomognem svima, šta god", dodao je on.

"Zato što je pokazao visoki stepen solidarnosti i odgovrnosti u ovim teškim vremenima, Lazar je s pravom nominovan za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju grad Beograd i TV Pink", piše na Instagramu "Partizan Belgrade".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#Repost @rtvpink (@get_repost) ・・・ Lazar Marković, fudbaler Partizana, odlučio je da u vanrednoj situaciji da sve od sebe da pomogne svojim komšijama. On je na oglasnoj tabli u svojoj zgradi okačio obaveštenje da ukoliko nekome od njegovih komšija, posebno onim starijim, treba bilo kakva pomoć, da mu se obrate. Tokom vanrednog stanja, pomoć komšijama je Lazaru prioritet. - Mislim da je to najnormalnija stvar i hvala Nikoli Rokviću koji je ovo pokrenuo. Javljale su se komšije, pomogao sam koliko sam mogao, a tu sam šta god da treba – rekao je mladi fudbaler. Zato što je pokazao visoki stepen solidarnosti i odgovrnosti u ovim teškim vremenima, Lazar je s pravom nominovan za nagradu „Heroji Beograda“, koju dodeljuju grad Beograd i TV Pink. Ovo je njegova priča. #herojibeograda #heroji #gradbeograd #rtvpink #fkpartizan #crnobelaporodica

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR