Glas Javnosti

Kuršumlija, ozbiljan problem

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

 Po ko zna koji put predsednik opštine u Kuršumliji Radoljub Vidić je stao u zaštitu svoje štićenice direktorice Doma Zdravlja Uranije Petrović. Ovaj put je ugrozio i živote ljudi u Kuršumliji, jer je učestvotao u prikrivanju trenutnog stanja obolelih od kovida 19.

On Radoljub Vidić je znao da ima obolelih od korone virusa gde je na umišljen način to stanje prikrivao izjavom da postoji jedan doktor koji laže da je bolestan i time unosi paniku među zapošljenima i  među pacijentim a ujedno  je i znao da bolesni rade na svojim radnim mestima gde direktno prenose klice kovida 19. Radoljuba Vidića pamtimo još iz vremena kada je podržao nepotizam svoje štićenice, gde sada nije u pitanju klasično podržavanje bezakonja, sada su u pitanju ljudski životi.

         Njegova štićenica ne samo da je morala da prekine lanac ulaska kovida 19  u Domu Zdravlja već je javno preko medija napala doktora Tomislava Arsenijevića koji je na to pokušao da skrene pažnju kako bi zaštitio zaposlene DZ kao i  pacijente. Dr. Arsenijeviću je direktorica podnela krivičnu prijavu za širenje panike, a on je u međuvremenu  završio na pulmologiji kao kovid pozitivan.  Danas je i njegova supruga dr. Ljiljana Arsenijević prebačena u izolaciju i lečenje jer je i ona obolela od kovida 19. U celoj ovoj priči nije prošo bolje ni tehničar Goran kao ni tehničarka Vera koji su pod temperaturom dolazili na posao jer je to od njih traženo da budu na radnom mestu. Tim nesavesnim poslovanjem nije ugrozila samo svoje kolege već i sve pacijente Doma Zdravlja.

Iako se po izlaganju predsednika Vidića naš D.Z ubraja u najbolje Domove u Srbiji pokazalo se suprotno.   Danas je Vlada R.Srbije oformila  kruzni ŠTAB ZA UPRAVLJANJE KRIZOM u Nišavskom i Topličkom okrugu. Na čelo Štaba za upravljanje krizom biće Nedimović. Pitamo se – šta će nama taj štab ako smo najbolji ? Ili je u pitanju nešto drugo. Tužilaštvo mora odmah da reaguje, jer svaki dan njihovog daljeg upravljanja biće praćen previsokom cenom,  sami zaključite kojom.

kursumlijabezcenzure.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR