Glas Javnosti

KOMUNALNA POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA: Prekontrolisali oko 900 mesta, NAPISANA KAZNA OD 350 000 DINARA, 5 objekata ZATVORENO!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

U redovnim kontrolama Komunalne policije u Beogradu ovog vikenda je kontrolisano čak 900 lokala. Neki od njih su zatvoreni zbog kršenja zakona, dok je u drugima napisana najviša kazna od čak 350 000 dinara.

Nenad Lakić iz Komunalne milicije u Beogradu kaže da je tokom vikend kontrolisano više od 900 ugostiteljskih i privrednih subjekata, od kojih je pet zatvoreno jer su radili suprotno zakonu.

"U jednom slučaju izrekli smo kaznu od 300.000 dinara, plus 50.000 za pravno lice, u drugom slučaju 150.000 za preduzetnika, a u tri slučaja objekti su imali probleme sa dokumentacijom", naveo je Lakić.

Kada milicajci izađu na teren, oni koji krše zakon odmah se kažnjavaju, nema opomene pošto je reč o prekršanoj radnji koja je učinjena.

Dodaje da je na Čukarici, po prijavi građana, razbijena korona žurka sa 100 ljudi.

"Na osnovu naloga dežurnog tužioca ušao je MUP u lokal i obezbedio da možemo da radimo, preko 80 naloga napisano za goste objekta", napomenuo je Lakić.

(Glas javnosti/RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR