Glas Javnosti

IMAMO TABLETE PROTIV KORONE: Ovo je Ivermektin, a ovo je njegova efikasnost protiv kovid19!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Gotovo je! Korona dobija velikog neprijatelja i ubija je tableta? To je Ivermektin! Da li će vakcinacija protiv koronavirusa već od sledećeg meseca postati prošlost i da li smo konačno dobili efikasan lek protiv kovida koji će ne samo spasavati živote već i prekinuti planetarnu podelu na vakcinisane i nevakcinisane?

Ako je suditi po stanovu Evropske unije odgovor na prethodna pitanja je potvrdan. Evropska unija odobrila je pet doza terapija koje će biti dostupne u svim bolnicama u državama članicama za lečenje Kovida. Ove terapije su odobrene dekretom Evropskog saveta, odnosno Evropskog parlamenta i biće u primeni od 1. oktobra, distribucija kreće oko 20 dana kasnije. Uredbom će biti propisana obaveza upotrebe ovih pet novih lekova, i to će smanjiti upotrebu vakcina.

Sada postaje i jasnije zbog čega su glavne države EU pominjale septembar i oktobar kao “bitne datume” u borbi protiv kovida. Očigledno je da su njihovu lideri znali ono što “običan svet” nije znao. Pasterov institut priznaje efikasnost Ivermektina i samo jedan njegov unos mogao bih kod nekih ljudi iskoreniti sav genetski materijal virusa kovid 19. Rezultati studija naučnika sa Instituta Paster objavljeni su u časopisu “EMBO Molecular Medicine” 12. jula 2021. godine, takoreći vrlo skoro. Analiza rezultata drugih istraživanja objavljenih u časopisu “American Journal of Therapeutics” snažno poziva, uz potkrepljujuće dokaze, da se ponište smernice zdravstvenih agencija i uključi “Ivermektin” kao standard lečenja obolelih od kovida.

Vlada Emanuela Makrona je znala za to. O Ivermektinu je krajem prošle godine govorio i britanski pisac i novinar Dejvid Ajk, koji je tvrdio da ovaj lek efikasno leči kovid i da je bilo koja vakcina smešna u poređenju sa njim. Ajk se zapitao zbog čega se izbegava masovna uotreba ovog leka a favorizuju se vakcine koje prave podele i diskrimanicje među svetskom populacijom. Nema sumnje da će vesti o Ivermektinu obradovati sve one koji ne žele da se vakcinišu.

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR