Glas Javnosti

Igrači, uprava i zaposleni u Partizanu doniraju novac Vladi Srbije

Korona virus
Autor: Glas javnosti

FK Partizan doneo je odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije.

Svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i drugi odreći će se dela svojih mesečnih primanja za mart.

Klub iz humske će obećanu donaciju uplatiti u sredu 25. marta.

"Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoći ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog značaja", rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura.

"Mi smo kao društveno odgovorna kompanija tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde smo transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novčano, tako i u garderobi, namernicama i slično", dodao je direktor Partizana.

Crno-beli pozivaju i druge da pomognu u borbi sa koronavirusom.

"Zahvaljujem se i našim igračima koji su ne samo sada, već kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebično pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novčano ili na drugi način koji je neophodan u ovom trenutku", naglasio je Vazura.

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR