Glas Javnosti

GRADSKI ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE DONEO NOVU ODLUKU: Menja se radno vreme kafića, restorana i maloprodajnih objekata!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, izjavio je danas da je Gradski štab za vanredne situacije doneo odluku da se radno vreme maloprodajnih objekata i restorana do srede, 13. oktobra, produži do ponoći.

Zamenik gradonačelnika Beograda je istakao da je odluka doneta zbog velikog broja stranih gostiju koji će posetiti Beograd tokom međunarodnog samita koji se održava povodom 60 godina od osnivanja pokreta nesvrstanih, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

"Beograd će biti dobar domaćin našim gostima i sada kao što je to bio u septembru 1961. godine. Beograd pobeđuje", kazao je Vesić, piše Mondo. 

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić održaće sutra, u Palati Srbija, od 11.15 sati, niz bilateralnih sastanaka sa više šefova diplomatija nesvrstanih zemalja.

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, sastanci će biti održani po sledećem redosledu: ministar spoljnih poslova Republike Irak Fuad Husein, ministar Države Kuvajt Ahmed Naser Al-Mohamed Al-Ahmed Al-Džaber Al Sabah, ministar Nepala Narajan Hadka, ministar Države Palestine Riad al Maliki i ministar Republike Indonezije Retno Lestari Prijansari Marsudi.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR