Glas Javnosti

DR PREDRAG KON: Srećan sam zbog spomenika ALI SAM TUŽAN ŠTO SE NIJE NA OTVARANJU POŠTOVALA DISTANCA!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Zbog velikog broja prisutnih građana na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji, član Kriznog štaba dr Predrag Kon je rekao da je jasno da nisu ispoštovane protivepidemijske mere.

- Ja osećam veliko zadovoljstvo i jako sam zadovoljan što postoji taj spomenik isto tako osećam ponos. Jednostavno mislim da je to veliki događaj. Ono što ja moram da kažem kao epidemiolog u sred pandemije, sa tugom, da nisu potpuno poštovane protivepidemijske mere. To jednostavno moram da kažem, moram da kažem da sam to rekao i na Kriznom štabu. Dobio sam i odgovor da su masovno korišćene maske, što smo imali prilike da vidimo i na ekranima - rekao je Kon.

- Ja ne mogu da vidim šta se dešavalo tamo iza, ali jednostavno, jasno je da se distanca nije poštovala. To kao epidemiolog moram da kažem, pošto sam se malo naučio da potpuno odvajam neke stvari. Dakle, ponos i veliko zadovoljstvo što se samog spomenika tiče i to iskreno, najiskrenije, bez ikakvog udvoravanja ili nečeg sličnog. Ja sam odmah prošao kasnije da vidim kako to izgleda, kolima - dodao je dr Kon.

Kako kaže, planira da ode i kao pešak, da spomenik detaljno pogleda.

- Taj jedan deo o tome očigledno ostalo je kao nešto gorko bar meni u ustima, ali ne samo meni, već i članovima medicinskog dela Kriznog štaba i moja je dužnost da to kažem sada - zaključio je Kon.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP