Glas Javnosti

ĐOKOVIĆI NA PUTU DA SPASU PLANETU? Jelena i Novak osnovali kompaniju koja traži lek protiv korone

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Bračni par Đoković, Jelena i Novak navodno su još na početku pandemije osnovali kompaniju koja se bavi razvojem rešenja u oblasti lečenja koronavirusa.

Kako mediji prenose, uvidom u javno dostupna dokumenta u junu 2020. godine u Danskoj je osnovana kompanija "QuantBioRes A/S" u kojoj većinsko vlasništvo imaju Đokovići, od toga 40,8 odsto Novak i 39,2 odsto Jelena. Kompanija na svom sajtu navodi da se bavi razvijanjem tretmana i lekova za retroviruse i otporne bakterije, prenosi B92.net.

- Sa našom inovativnom i pronicljivom RRM tehnologijom, nastojimo da pomognemo čovečanstvu razvijajući tretman i lek za retroviruse i rezistentne bakterije. Naš visoko kvalifikovan tim biohemičara, fizičara, inženjera i programera neumorno je radio da dovede "QuantBioRes A/S" na čelo industrije." "Da bismo obezbedili odlična rešenja, posvećujemo vreme i resurse da precizno predvidimo hemijska i fizička svojstva molekula, što može biti korisno u mnogim oblastima nauke, posebno u medicini.

Na ovom sajtu se takođe navodi da kompanija radi na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM)

- RRM tehnologija omogućava da se karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati de novo bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina - piše na ovom sajtu.

U delu "vesti za javnost" se može naslutiti o kojim retrovirusima se radi, jer se sve tri objavljene vestii tiču oblasti lečenja kovida 19.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala ispaljenih na Đokovića

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR