Glas Javnosti

Dejan Berić: Iza pandemije stoje Britanci! (VIDEO)

Korona virus
Autor: Glas Javnosti

Dejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moskvi, govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji posle izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama o tome ko stoji iza ove svetske krize.

Berić sumnja da iza virusa stoji Velika Britanija za koju kaže da stoji iza mnogih zala koja se dešavaju u svetu.Berić objašnjava da su SAD samo britanski satelit i tvrdi da nije slučajno da se Bregzit dogodio pre ove pandemije.

On smatra da je veliki skandal to što je rusku pomoć u Srbiji sačekala lezbejka i premijer Ana Brnabić, imajući u vidu odnos Rusije prema LGBT idologiji.

On je objasnio da je Putin neradne dane proširio na ceo april zbog pandemije, ali da se, za razliku od Srbije, ne širi panika. Rusija je takođe uvela mnogobrojne mere, razmatra se zabrana izlaska starijima od 65, ali za sada nije zabranjeno kretanje, nema policijskog časa niti policija hapsi ljude koji izađu na ulice.

Govoreći o ruskoj ekonomiji, Berić kaže da se Rusi uvek spremaju za najgori mogući scenario, da eksperti već rade na planovima kako da njihova ekonomija izdrži trenutnu svetsku krizu.

Berić je ispričao da Ukrajinci i dalje artiljerijom gađaju položaje DNR, najčešće civilne ciljeve, a da se protiv DNR-a vodi i žestok informativni rat.

hronograf.net

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR