Glas Javnosti

DANILO VUČIĆ PREBAČEN NA SAJAM!

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Sin predsednika Srbije Danilo Vučić, koji je pozitivan na koronu, stigao je danas u privremenu bolnicu na Beogradskom sajmu, u kojoj se leče pacijenti sa lakšim simptomima oboljenja od virusa Covid-19.

Vučićev sin je nešto posle 18.30 sati prebačen sa Infektivne klinike na Beogradski sajam, što znači da je njegovo zdravstveno stanje znatno bolje. Inače, na Beogradskom sajmu se smeštaju pacijenti sa lakšim simptomima, a za njih je tamo obezbeđena 24-časovna medicinska nega, smeštaj i hrana, a objekat svakodnevno čuva Vojska Srbije.

Danas su u privremenu bolnicu pristigla i dva kontejnera za tuširanje.

Danilo je Vučićevo najstarije dete iz prvog braka sa novinarkom Ksenijom, sa kojom ima i ćerku Milicu. Predsednik Srbije se 8. aprila oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu, potvrdivši da je njegov naslednik pozitivan na koronavirus.

- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je tada Vučić na ovoj društvenoj mreži.

 

Izvor: Nova.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR