Glas Javnosti

ČABA DER SA ROBIJE POSLAO NOVAC ŽENI KOJA JE OSTALA BEZ KUĆE: Dobročinitelj sa ubistvima na duši

Korona virus
Autor: Glas javnosti

Čaba Der, poznat po nadimku "nasmejani ubica", koji je i u Mađarskoj i u Srbiji osuđen na maksimalne kazne zatvora zbog nekoliko ubistava, iza rešetaka glumi dobročinitelja, pa je nedavno uplatio ogroman novac na račun žene iz Mađarske koja je ostala bez doma!

Kako piše mađarski Blik, plaćeni ubica, koji u mađarskom zatvoru služi kaznu doživotnog zatvora, u novinama je pročitao tužnu životnu priču Monike Ziget, koja je upala u problem sa građevinskom mafijom.

- Monika je u medijima pričala kako se već 10 godina bori za krov nad glavom, jer su je prevaranti doveli u neprilike. Svoj stan je mogla da povrati samo ako bi licitirala na javnoj aukciji, a za to joj je bio neophodan avans od 3.000 evra. Ona nije imala taj novac - piše Blik.

Kristijan Gulijas, advokat osuđenog Čabe Dera, potvrdio je tamošnjim medijima da je njegov klijent uplatio novac Moniki Ziget. - Čaba nije neosetljiv, uvek je pomagao ljudima i imao razumevanja za tužne sudbine, posebno za žene i decu. Želi da skrene pažnju na muke poštenih ljudi, da se nikome ne bi dogodilo ono što je ovoj siromašnoj ženi - rekao je Derov advokat i dodao da je "nasmejani ubica" bio umešan u mafijaški rat, te da je izgubio mnogo prijatelja i poznanika i da vrlo dobro zna kako je to kada je nekome potrebna pomoć. Međutim, advokat nije objasnio odakle njegovom klijentu novac za donacije, s obzirom na to da se iza rešetaka nalazi već dve godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR