Glas Javnosti

Ко лаже: Предсједник државе или директор Пореске?

Vesti
Autor: Glas javnosti / in4s.net / Teodosije

Ако Мило говори истину онда директор Пореске управе наплаћује порез непостојећем правном лицу, дакле оном који правно не постоји, па не може ни бити предмет правне обавезе, и он онда лаже, јер је све то немогуће и нестварно.

Он се изгубио! Не зна шта говори! Смијао би се себи када би могао да се чује, или би био тужно забринут за своје интелектуално и морално здравље.

Ево читам, како преноси његов ЦДМ, Мило је онако „ауторитативно “ изговорио, вјерујуем у некој великој муци сав у грозници, како „СПЦ није никада била правно лице у Црној Гори…“ дакле није је ни било никад, није било цркве са тим именом, иако Он исти твди како је баш та црква у вријеме његове Власти“ узурпирала државу имовину.

Мобилни телефон
То не може учинити неко ко не постоји а још мање то и правно потврдити у службеној евидинцији непокретности саме Државе, или је она на „дивље егзистирала“ поред свих „партијских судија“, што је апсурдно, толико као када би рекли да и сам Христ измишљен и да његова егзистенција ствар фикције, а не дубоке вјере и хришћанског наука.

Али ајде да се вратимо у стварност. Ако Мило говори истину да СПЦ никада није била правно лице у Црној Гори, онда би констатација његовог директора Пореске управе да Митрополија црногорско приморска односно СПЦ, дугује одређен износ као порески дуг била лажна.

Наиме порески обвезници по закону су физичка и правна лица која су дужна да плате порез. Дакле пошто СПЦ није физичко лице остаје да буде правно лице. Дакле или лаже коза или рог, тј. неко лаже, Мило или директор Пореске управе.

Ако је „порески директор“ у праву, да је СПЦ у неком пореском дугу, што подразумијева да је већ плаћала редовно порезе, то значи да је СПЦ правно лице у Црној Гори и да предсједник Црне Горе лаже. То је баш тешко прихвати, лажљиви предсједник. Боже сачувај од таквих!

Но, ако Мило говори истину онда директор Пореске управе наплаћује порез непостојећем правном лицу, дакле оном који правно не постоји, па не може ни бити предмет правне обавезе, и он онда лаже, јер је све то немогуће и нестварно.

Зато је ствар пред судом јавности, и оне стручне и оне лаичке- Ко лаже. Мило и или директор Пореске? Не могу обојица, као што само један од њих гивори истину.

Ко лаже мора да оде или Мило или директор Пореске. То би било поштено и демократски или у противном да заћуте и један и други за сва времена.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR