Glas Javnosti

"КарГо" и волонтери против короне: Од среде достављају храну најстаријима

Vesti
Autor: Тањуг

Удружење грађана "КарГо" најавило је покретање студентског волонтерског сервиса који ће од среде помагати најстаријим и најугроженијим суграђанима, након увођења ванредног стања и молбе да остану код куће.

Председник Удружења "КарГо" Александар Вучић рекао је да ће током акције представници удружења "КарГо" и студенти више факултета заједно достављати храну и све неопходне намирнице старим лицима.

"Проглашено је ванредно стање, донете су одређене мере и апели, а ми као појединици, компаније и организације и као друштво морамо да одговоримо на апеле наше земље и покажемо солидарност. Чули смо позив на помоћ и на располагању смо да помогнемо свима којима је то потребно", рекао је Вучић.

Вучић је позвао све младе људе, студенте да се придруже својим колегама и ЦарГо тиму, како би акцијом покрили, односно помогли што већем броју грађана.
Акција почиње од среде тако што ће сваког дана од 8 до 12 бити примани позиви шта им је од намирница потребно, а од 12 до 18 сати те намирнице ће им се поделити на адреси становања.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR